CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Eu nu vreau o țară ca afară, vreau o țară ca înăuntru” (Mircea Diaconu-stiripesurse.ro)

5 comentarii / 6629 vizualizări / 28 februarie 2019

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Ăsta de nu mai vrea o țară ca fară după ce a vrut mai mulți ani o țară ca afară apreciați că este firesc să plătească la cheltuielile prilejuite de solicitările de execuție a obiectivelor pe care le-a susținut și le susține ?

  2. Ați zice și că actorul Mircea Diaconu avea și o replică prin vreunul dintre filmele în care a jucat, „Mă, tu știi ce vrei ?” ?

  3. Un om onest si cu principii sanatoase…un om normal…ceea ce este deja o anormalitate azi si nu numai la noi…
    Dupa experienta amara traita la UE sunt convins ca dl.Diaconu se va intoarce zambind la ale sale, familie si teatru…Oamenii corecti nu au loc in mocirla politicii de la muribunda UE…Sanatate si respect , Maestre!

  4. Fiind acolo a vazut mizeria din organismele europene. Si cum hotii lor, mai mari ca ai nostri, tipa ca din gura de saroe: Prindeti hotii din Ronania!

  5. Mircea Diaconu a primit ca independent mai multe voturi decat trei partide de buzunar si de aici se vede gandirea si aprecierea oamenilor integri care apreciaza valoarea si nu „ba pe-a ma-tii”.E de apreciat tenacitatea cu care s-a luptat cu sistemul si cu politicienii corupti care nu l-au vrut in politica pentru ca avea „gura mare”si le strica jocurile.De-i ca EL are nevoie Romania de oameni cu demnitate care sa faca fata atacurilor la adresa suveranitatii si independentei tarii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998