CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9490 RON DOWN | 1 USD = 4.2218 RON DOWN | 1 GBP = 5.7704 RON DOWN

”Eu stau peste drum de sediul PMP şi coşmarul meu este ca PMP să nu ajungă la guvernare că nu mai am loc de parcare.” (Ion Cristoiu-Aleph TV)

5 comentarii / 6592 vizualizări / 12 octombrie 2020

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. domnu C, asta e problema matale??
  -intreaba-te daca vei mai avea UNDE STA-caci pmp este peste drum!!!!!!!!!!

  300 de hectare la Nana-a fost doar un inceput:ne bagam pe live-stream youtube si cand colo-basedia!!!!!!!
  basedia i-a preluat ostil casa fostei sotii a fostului shef (p.roman,d-zeu sa-l ierte!):ce mare shmecherie sa-ti preia spatiul locativ cu tot cu motanul ala care deschide ushi?! crezi ca homunculusu are scrupule?

 2. O sa se tina cont ca i-ati lansat odrasla lui Basescu si o sa va rezerve un loc de parcare. Dupa ce ca i-ati ridicat mingea la plasa acestei individe , ati si laudat-o si v-ati si explicat intr-un mod gretos. Sper sa nu fiti si dvs. o mare dezmagire. Mare patriot, va laudati ca ati votat-o pe Clotilde ca Tudorache nu v-a pus oglinda la Piata Romana. Ce se intimpla cu dvs, dle Cristoiu? Ati inceput sa patinati,din pacate. Si ce mult ne placeau opiniile dvs. si apelurile la cultura. Cred ca dna E.Basescu v-a rugat s-o meditati la limba romana si dvs, sufletist cum va stim, nu ati putut sa o refuzati.Nu v-a povestit si cum a nenorocit-o pe dna. aia de la Tirgu Jiu. Va avea o buna experienta pentru Parlament.

 3. Dle. Cristoiu, bine ca faceti misto de Anisie, care ,ziceti, ca nu e buna nici la sters praful,in schimb, ati declarat ca Elena Basescu e preferata dvs.,poate pentru ca editeaza mult si are succesuri. Are si ea nevoie de un banut. D-lui . Predoiu i-ati luat interviu exact cind s-a inscris la Pro Romania. Aveti niste inconsecvente pe care,normal, daca nu vreti nu le explicati. Chestia ca isi creste singura trei copii face parte din Legendele Olimpului.Din pacate, uneori, patinati. E dreptul dvs.

 4. Dle. Cristoiu, mergind pe logica dvs de sustinere ca CTP are voie sa-si exprime ideile, de ce nu ati mers pina la cap cu argumentarea ca CTP a fost impins in fata,intentionat, pentru a abate reactia Bisericii impotriva lui CTP si nu impotriva Guvernului. Saracul CTP a ramas singur in fata credinciosilor.

 5. […] ”EU STAU PESTE DRUM DE SEDIUL PMP ŞI COŞMARUL MEU ESTE CA PMP SĂ NU AJUNGĂ LA GUVERNARE CĂ NU… […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *