CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Eugen Bejinariu, impins de PSD la sefia Comisiei SRI

2 comentarii / 2581 vizualizări / 26 mai 2020

Deputatul PSD Eugen Bejinariu, general maior (r) al MAI, este propus de PSD, printr-o adresă înaintată azi Birourilor Permanente ale Parlamentului pentru funcția de președinte al Comisiei SRI, postul fiind vacant de la demisia lui Claudiu Manda. Pînă acum, Bejinariu nu făcea parte decît din Comisia de Apărare.
Interesant de remarcat, vicele comisiei, deputatul PSD Marian Cucșa, care i-a ținut locul lui Manda, este eliminat cu totul de același PSD din comisie, locul să urmînd să fie luat de pesedistul Marius Mărgărit. Același Marius Mărăgărit care scria în declarația de avere că deține ”ciasuri de mînă” și declara la TV, anul trecut, că sunt patru puteri în stat: președinția, parlamentul, presa și justiția. Să fi deranjat foarte tare sistemul deputatul Marian Cucșa, cel care, în februarie, chema la audieri generali din SRI pe tema epidemiei din Wuhan?
În fine, și fostul deputat PSD Dorel Căprar va fi eliminat dintr-o comisie specială, cea de control al SIE, după excluderea sa recentă din partid, locul său urmînd să fie luat de Vlad Bontea. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. pe principiul „corb la corb nu-si scoate ochii”, asa-zisii civili se prezinta la ordin…
    trista tara cu civili (cu grade) care raspund la ordin

  2. cu MAI in suflet…principalul serviciu al tarii ,ce rusine..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998