CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Eugen Nicolaescu: “Deficitul bugetar al Romaniei va ajunge la 10%”

0 comentarii / 1470 vizualizări / 15 iulie 2010

PIB-ul va scadea cu mai mult de 3%, deficitul bugetar va ajunge undeva la 9-10%, inflatia va continua sa creasca, investitiile straine vor scadea de trei ori fata de anul 2009, datoria externa a tarii va creste iar numarul salariatilor coboara sub 4 milioane, zugraveste fostul ministru liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, tabloul unei tari “care se zvarcoleste in ghearele apocalipsei economice a lui Traian Basescu”.

Sacrificarea lui Emil Boc
In exclusivitate pentru Inpolitics, liderul PNL preconizeaza ca, la toamna, presedintele Basescu va sacrifica Cabinetul Boc in incercarea de a salva PDL, partid care se confrunta cu posibilitatea de a nu mai intra in parlament in 2012. “Nu ma mai mira absolut nimic in atitudinea lui Basescu. Nimic nou sub soare! La toamna, seful statului il va sacrifica pe Boc si intregul Guvern pentru ca, altfel, nu mai are nicio sansa sa salveze PDL de la dezastru. Si asa, lucrurile sunt foarte complicate pentru presedinte”, este de parere Eugen Nicolaescu.

Apocalipsa economica a lui Traian Basescu
Totodata, ex-ministrul sustine ca Romnania se zbate in ghearele apocalipsei economice orchestrate de Traian Basescu. “Traim o adevarata calamitate economica. PIB-ul va scadea cu mai mult de 3%, iar deficitul bugetar va ajunge undeva la 9-10%. Asta in conditiile in care inflatia se afla intr-o continua crestere, iar investitiile straine vor fi de trei ori mai putine decat in anul 2009. Datoria externa a tarii creste, iar numarul salariatilor scade sub 4 milioane. Este o tragedie. Din pacate, Romania se zvarcoleste in apocalipsa economica orchestrata de presedintele Traian Basescu”, concluzioneaza Eugen Nicolaescu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998