CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Europa libera, comentariu dur: Carnea PNL a inceput sa se descompuna in favoarea PSD

2 comentarii / 3274 vizualizări / 14 noiembrie 2020

”Singurii care se zbat să-și facă publicitate electorală și campanie cu banii dumneavoastră sunt Ludovic Orban și ai lui. Probabil speriați de sondajele care arată o nivelare a curbei de prestigiu în favoarea adversarilor politici” remarcă Europa liberă, într-o analiză neobișnuit de tăioasă cu actualii guvernanți.

”PSD se mulțumește să tacă, nu din înțelepciune, ci din viclenie: își știe dușmanii de vorbăreți și-i lasă să-și sape groapa cu gura. Uneori cel care dă un pumn cu sete s-ar putea plesni singur peste fălci. Or PSD a învățat această lecție de autoapărare: dacă e în pericol, se dezintegrează pentru o vreme. Stă sub radar, cu nasul la firul ierbii, că acolo e tot românul. Iarba călcată se ridică de îndată.

PSD lucrează acum în interstițiile sociale, în subterane, în teritoriu, în piețele descoperite. Profită de serviciile de agent electoral pe care i le face PNL-ul. Exploatează toate neglijențele în serviciu, ambiguitățile de exprimare, indeciziile și aroganțele. Expunându-se excesiv radiației nucleare a realității, carnea PNL a început să se descompună, să-și piardă puțina (in)coerență doctrinară. Este, e adevărat, o situație excepțională însă principala grijă a autorităților pare să fie să arunce responsabilitatea în cârca celorlalți, chiar dacă nu aceștia au avut cheile împărăției financiare pe mână” se arată în comentariu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Daca alegerile ar fi libere, corecte, daca sts nu si-ar mai baga tableta, poate. Dar….

  2. Incendiul si victimele de la Piatra Neamt , imprejurarile, ne duc cu gindul ca s-ar putea ca evenimentul sa nu fie intimplator. Perioada, profilul politic al presedintelui CJ, refuzul de a actuva spitalul de rezerva,motivul creat de a arata ca guvernantii se implica in ajutorarea oamenilor ,experienta Colectiv, disperarea de a cistiga alegerile,cu orice sacrificiu. Vom vedea.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998