CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Europarlamentar PNL: ”Să dea Dumnezeu ca PDL să culeagă roadele guvernării Boc!”

0 comentarii / 1585 vizualizări / 3 martie 2011

Discursurile lansate de exponenții coaliției guvernamentale, cu ocazia semnării protocolului de colaborare PDL-UDMR-UNPR, care au anunțat obiectivul politic de a câștiga puterea și de a beneficia din plin de efectele pozitive ale guvernării Boc sunt mai mult decât suprarealiste, comentează europarlamentarul liberal Ramona Mănescu, pe blog.

”Criza, saracia, somajul sau scumpirile par sa nu mai existe in viziunea liderilor coalitiei guvernamentale, care au semnat protocolul de colaborare. Toate greutatile romanilor palesc in fata obiectivului major al PDL, UDMR, UNPR: castigarea alegerilor de anul viitor (…) Probabil ca politicienii din arcul guvernamental traiesc intr-o alta lume si cu siguranta ca nu este cea reala. Au inceput promisiunile electorale cu cresterea pensiilor, insa sper ca oamenii nu se vor mai lasa inselati.
Emil Boc ne-a spus ca aceasta coalitie vrea sa culeaga “roadele” guvernarii sale. Nu pot sa spun decat: sa dea Dumnezeu sa se intample asa! Toata lumea stie cat de bine o duc romanii de cand PDL, UDMR si UNPR guverneaza tara”, scrie Mănescu. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998