CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Europarlamentar roman – ipoteza-bomba despre caderea guvernului Ponta

6 comentarii / 14203 vizualizări / 31 iulie 2016

Demisia lui Victor Ponta și căderea guvernului său ar putea avea o explicație cu totul și cu totul incendiară, mult în afara speculațiilor care s-au făcut pînă azi, începînd cu dorința lui Klaus Iohannis de a avea ”guvernul meu”, ea fiind avansată de fostul ministru al Apărării, Ioan Mircea Pașcu, în prezent europarlamentar.

”V-ați gândit la ipoteza ca plecarea guvernului Ponta si venirea guvernului „tehnocrat” numit de la Bruxelles a fost determinata de chestiunea fondurilor europene? Adică, banii alocați Romaniei, de care Basescu nu s-a atins, trebuiau sa se întoarcă înapoi la cei care ni i-au pus la dispoziție (țările mai bogate din UE). Ori, tocmai spre sfârșitul ciclului 2007-2014, guvernul Ponta începe sa ii acceseze accelerat, printre altele, inclusiv prin simplificarea birocrației interne. Pleacă guvernul Ponta si vine guvernul „tehnocrat” care, imediat, oprește accesarea fondurilor europene, inclusiv prin ridicarea barierelor birocratice interne!? Degeaba atrage atenția comisarul Corina Cretu, ca, daca-i ordin, cu plăcere! E doar o ipoteza” scrie Pașcu pe Facebook.(B.T.I.0

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. La Antena 3 (emisiunea de sâmbătă a auritei Stoicescu), dl. Ponta a spus că decizia i s-a impus dinafară, deși a părut demisie. Îl citez din memorie, ”la 90% pondere economică a multinaționalelelor și 10% capitalism românesc, statul nu este condus de guvernul României, doar dacă va crește la 35% – 40% valoarea capitalului autohton am avea guvern, parlament, justițiie, diplomație, serviciile NOASTRE”. Anularea brutală a referendumului de demitere a lui Băsescu din iulie 2012 și amenințarea secretarului de stat și a ambasadorului SUA, dublate de conducerea UE din familia politică PPE a lui Băsescu a fost testul turnesol că nu mai suntem stat de drept, că nu avem democrație, demnitate și suveranitate. Că trebuie să fin satisfăcuți că nu se trage asupra noastră de pe acoperișuri ca în Siria fiindcă ne apără cei din bazele NATO.

  2. Asta a fost una dintre misiunile guvernului tehnocacat. Daca nu accesam fonduri europene, dar avem nevoie de bani, luam de la FMI, lucru cu care Ponta iarasi nu a fost de acord. Romania trabuie sa fie o colonie, sa stea in groapa. fara autostrazi, fara economie, fara paduri, fara nimic. Saracie si atat. La aceasta stare de fapt si- a adus contributia si” lupta anticoruptie” de fapt lupta anti poporul roman.

  3. Dacă e așa, înseamnă că politica românească e apă de ploaia, politicienii sunt marionete, suntem un popor de sclavi.

  4. mai grav decat ce a spus Ioan Mircea Pascu, este ce a spus Ponta la Q&D la Stoiceasca, ca politicienii nu au putere care e detinuta de altii, cine or fi astia nu a detaliat! cert este ca avem politicieni fricosi, lacomi, prosti si lasi, care sunt simple marionete ale papusarilor externi, pentru a-si umple buzunarele ar face orice le cer astia!

  5. Comentariile dv sunt interesante.Cert este ca nu mai suntem stat de drept.

  6. We couv’dle done with that insight early on.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998