CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Eveniment: jumatate din scena politica, la nunta fiicei ministrului Oprea

1 comentariu / 2364 vizualizări / 17 iulie 2011

La Palatul Snagov a avut loc azi noapte cea mai spectaculoasă nuntă a anului, prin care fiica cea mare a ministrului Apărării, Gabriel Oprea, și-a unit destinul cu alesul inimii. Cînd spunem spectaculoasă, ne referim nu atît la opulență, care a lipsit aproape cu desăvîrșire, cît la numărul invitaților VIP.

În mod categoric, nunta la care Gabriel Oprea a fost socru mic e evenimentul anului prin prisma participanților de 5 stele. De la președintele României, Traian Băsescu, și primul-ministru pînă la miniștri, secretari de stat, primari, senatori, deputați, afaceriști, moguli de presă ori vedete ale showbizului, aproape nicio categorie importantă nu a rămas nereprezentată.
Din capul locului trebuie spus că organizatorii nunții au încercat în mod clar să evite acuzația de lux deșănțat, cum ar fi fost de așteptat la un eveniment chiar de nivel mai mic decît cel în cauză; nici masa, nici ținutele însurățeilor nu s-au dorit a fi mostre de opulență. Calcul politic abil ori doar simplă modestie, oricum, o notă bună pentru factorii responsabili.
Traian Băsescu a fost într-o formă de zile mari, inclusiv fizic, a rîs și a dansat cu soția pînă după miezul nopții, cînd a plecat și, per ansamblu, a lăsat impresia că are un tonus mai mult decît ridicat.
Ceva mai rezervat, dar la fel de amic cu ringul de dans a fost și premierul Boc, alături de soția Oana.
Cine nu prea a dansat a fost tocmai Elena Udrea, venită cu soțul din dotare, dar care, în schimb, a compensat prin lungi reprize de stat la pozat alături de diverși nuntași.
La petrecere s-a aflat, trebuie spus, pe lîngă un important număr de pedeliști, toată conducerea UNPR, fără excepție, și toți parlamentarii partidului, în frunte cu Marian Sârbu, Neculai Onțanu, Cristian Diaconescu, Eugen Nicolicea șamd. Primarul Florentin Pandele a venit alături de proaspăta soție, Gabi Firea. Nu a lipsit nici alt edil celebru, Popescu Piedone, care nu a mai ocupat patru locuri, ca altădată, ci numai două. Guvernul a fost prezent într-o formulă mai completă decît la o ședință ordinară, nelipsind figuri precum Boagiu, Predoiu, Igaș, Cseke Attila ori fostul ministru Vasile Blaga. Roberta Anastase, cu o coafură de-a dreptul explozivă, stil smuls și aruncat deopotrivă, a venit însoțită de iubitul său, alături de care a dansat toată noaptea, deși gurile rele șușoteau că între ei e o diferență de vreo 40 de kile, și nu neapărat în favoarea lui.
Presa a fost reprezentată de mogulul cel bun, fratele George Constantin Păunescu, plasat chiar lîngă ”pupilul” Robert Turcescu și iubita acestuia, fosta cîntăreață Oana Sîrbu. Justiția și-a dat pentru o noapte năframa de pe ochi și a permis procurorului general Laura Kovesi să se numere printre nuntași, probabil în virtutea principiului mai nou că pe procurorii mai bine îi chemi tu decît să vină ei singuri.
Opoziția a fost foarte slab reprezentantă, de la PSD punctînd mai la vedere Vasile Dîncu. Sau poate avea doar misiunea de a face un exit-poll cu opiniile la cald ale invitaților. O apariție de senzație a fost, însă, cea a fostului ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu, cel care a descins însoțit de o brunetă focoasă, Laura Rotileanu, avînd cam jumătate din vîrsta stimabilului și o rochie sexy pe care s-au lipit multe zeci de ochi pofticioși. Dacă finanțistul a fost chemat doar ca să calculeze taxele legale pe cadourile de nuntă, mai mult ca sigur însurățeii sunt, la ora asta, datori vînduți statului.
Ambianța sonoră a fost asigurată de artistul Petre Geambașu și orchestra sa, care au oferit un spectacol de bună calitate, fără obișnuitele manele care sunt nelipsite în ultimii ani pînă și de la cele mai selecte petreceri. În fine, mai trebuie spus că, pentru o noapte, pădurea Snagov și-a dublat numărul de trunchiuri, pe principiul un copac/doi SPP-iști, lucru firesc dacă ne gîndim că atîtea personalități politice nu se adună nici la summiturile ONU. (Ochilă)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] probabil, ca, in 2011, pe 16 iulie, fusese oaspete de onoare, in calitate de Procuror General al Romaniei, la nunta de la palatul Snagov a fiicei mari a lui […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998