CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Everestul nesimtirii: deputatii PSD si PNL si-au tras buget cu 36% mai mare

1 comentariu / 2539 vizualizări / 29 noiembrie 2017

Bugetul Camerei pe 2018 a fost adoptat în această seară în plen cu o majorare incredibilă, de 36%. Deputaţii PNL, patrioții care au protestat azi energic contra comunicatului lui Dragnea și Tăriceanu privind Departamentul de Stat, s-au calmat brusc cînd a venit vorba de bani mai mulți în beneficiul propriu și au fraternizat cu cei la PSD și ALDE.

Din 69 de deputați PNL, 67 au votat favorabil creșterea nesimțită de buget, doar Adriana Săftoiu și Gheorghe Tinel votînd împotrivă. Toţi deputaţii USR au votat împotrivă, dar inutil, pentru că plenul Camerei Deputaţilor a adoptat majorarea uriașă cu 173 de voturi „pentru”, 24 de voturi „împotrivă” şi 2 abţineri.

”Am votat împotriva bugetului nu pentru că e mare sau pentru că e mic, ci pentru că înainte să ne votăm majorarea bugetului Camerei Deputaţilor cu aprope 36% aş fi fost atât de bucuroasă ca după două sesiuni să ne modificăm măcar programul. Din 329 de parlamentari, azi suntem prezenţi 185”, a spus deputatul PNL Adriana Săftoiu, conform Mediafax.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Bugetul este mai mare ,probabil, ca urmare a cresterii salariilor parlamentarilor dar si a functionarilor din Parlament!Sunt cateva mii de pitifelnici , sinecuristi, securisti si amante care nu fac nimic dar au salarii si pensii de serviciu nesimtite!Indemnizatia unui parlamentar nu e exagerata daca ne gandim la importanta functiei.Problema e ca sunt prea multi si aparatul Parlamentului este mult umflat!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998