CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Evoluție: Iohannis a descoperit ”naționalismul pozitiv”

13 comentarii / 4195 vizualizări / 17 mai 2023

Klaus Iohannis – 2017: ”Populismul și naționalismul câștigă teren în UE. Trebuie să rămânem uniți”

Klaus Iohannis – 2017: „Mulţi nu se mai simt în siguranţă în Europa. Suntem martorii unui val de creştere a naţionalismului”

Klaus Iohannis – 2018: ”Nu-mi imaginez România izolată, recăzută în naţionalism şi izolaţionism. Dimpotrivă, îmi imaginez o Românie puternic integrată în UE din toate punctele de vedere”.

Klaus Iohannis – 2019: ”Observăm că unele partide de la noi au îmbrăcat haina falsului patriotism, al naționalismului de fațadă și încearcă să câștige capital inducând teama și lipsa de încredere în valorile UE”.

Klaus Iohannis – 2022: ”Izolaționismul și teoriile populiste care clamează un fals naționalism arhaic, perfide și deopotrivă periculoase”

Klaus Iohannis – 2023: ”Naţionalismul, ca şi sentiment, este, în esenţă, unul pozitiv, dar dacă este exacerbat şi dus înapoi, în secolul XIX sau XVIII, poate să dăuneze grav unei societăţi democratice din secolul XXI”.

Klaus Iohannis – 2024: Vivat naționalismul? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Asadar, ZOIARISTII PLATITI au alergie la ADEVAR !

  Spanzuratoare lunga, SCURSURILOR !

  Adevarul iese la lumina.
  Titanicul a fost contruit pentru a se scufunda odata cu cel mai bogat englez care nu era de acord cu infiintarea Rezervei Federale Americane de catre reptilianul Rockefeller si khazari.
  Asa cum se stie, nu a fost lovit de niciun ghetar, si se vede ca nu exista acea ,,spartura” pe o lungime de multi metri care ar fi avariat vasul si s-ar fi scufundat.
  Coca dubla a vasului a fost gaurita din constructie in partea din fata pe ambele parti sub linia de plutire, cu gauri care insumau un metru patrat.
  Apa a patruns intre peretii vasului dupa ce s-au imbarcat pasagerii si au fost incarcate bagajele, pana ce s-a ajuns la linia de plutire care indica nivelul de incarcare a unui vas.
  Titanicul a inceput sa ia apa inca din port inainte de plecare.
  Cand s-a ajuns in zona cu ghetari, partea din fata a vasului a inceput sa coboare din ce in ce mai mult pana ce apa a fortat structura vasului sa cedeze, rupandu-se in doua si tragand partea neinundata in adancuri.
  Daca ar fi existat o spartura in partea dreapta, apa ar fi patruns numai pe partea dreapta a vasului si Titanicul s-ar fi inclinat spre dreapta pana sa se scufunde.
  Capitanul si alti ofiteri din echipaj erau iezuiti si primisera ordinul sa se sacrifice odata cu nava si pasagerii, in special cu Bogatasul Gigi Contra .
  Vasul a fost construit cu banii satanistului G.S.P Morgan, cel care i-a ars laboratorul lui N.Tesla, pentru ca marele savant sa nu poata oferi omenirii energie gratuita.
  Dupa un an de la GENOCIDUL numit naufragiu, s-a infiintat RFA.
  Din cand in cand se fac filme in care se rostogoleste minciuna cu ghetarul, dar adevarul iese la lumina si peste o mie de ani. Si acest articol dovedeste Ca Cabala este pe duca definitiv.
  https://www.bzi.ro/poze/titanicul-asa-cum-nu-a-mai-fost-vazut-vreodata-detaliul-uluitor-surprins-pe-o-elice-4717204?pic=6 https://media.bzi.ro/unsafe/0x600/smart/filters:contrast(5):format(webp):quality(100)/http://www.bzi.ro/wp-content/uploads/2023/05/titanic-transatlantic-blestemat-apare-in-fata-lumii-detaliu-elice-834641.jpg

  • cretina si oligofrena.
   Parca ne-ai spus „adio” acum o saptamana, vierme!
   „Platita”-i ma-ta sa stea posta. Asa ai aparut tu, retardat.

 2. Pentru Alergie la Adevar se recomanda STREANGUROL si LOPATIN.

  Vestea buna pentru OM este ca sfarsitul reptileor si al khazarilor este foarte aproape.
  Pare incredibil dar veti vedea in scurt timp lucruri la care nici nu ati visat vreodata.

  Pana in August acest al treilea razboi mondial atipic se va incheia nasol pentru reptile si khazari.
  Acest razboi a fost programat ianinte de 1871 de catre Cabala, impreuna cu primele doua care s-au desfasurat conform planului, dar acesta nu le-a iesit cum au vrut, si mai rau, sfarsitul razboiului este si sfarsitul lor.

  Intrati pe acest link si veti vedea ce urmeaza – mesajele scrise cu alb pe albastru sunt foarte importante de retinut. Si acesta este doar aperitivul: https://beforeitsnews.com/alternative/2023/05/jfk-jr-alert-4-important-dates-announced-steve-jobs-lady-diana-is-alive-videos-3792384.html

  • sarpe balos si jegos.
   Iar repitilieni si khazari sunt tac-tu si ma-ta.
   Din 1871 a fost programata ma-ta la Posta cea Mare, iar tu sa apari retard si cretin.

 3. ,,Alianța de eliberare planetară a obținut victorii majore săptămâna trecută în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Thailanda și Pakistan, în timp ce bătălii majore dăinuie în Europa și Turcia. În SUA, trezirea în masă a atins o masă critică, deoarece 70% dintre americani sunt de acord că afacerile străine ale președintelui american fals Joe Biden, schemele de mită și trafic de influență sunt „foarte grave.” Aceasta înseamnă că majoritatea oamenilor sunt acum aproape de adevăr. . https://www.dailymail.co.uk/news/article-12077151/Most-voters-say-Joe-Hunters-business-deals-links-alleged-bribery-scheme-serious.html Acum trebuie să nu mai fie distrași de avatare precum Biden sau George Soros, astfel încât să putem viza și neutraliza adevăratul inamic…Iată câteva nume specifice ale criminalilor de război care trebuie aduși în fața justiției: David Rockefeller Jr. Hillary și Bill Clinton Rockefeller, Mark Zuckerberg Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Klaus Schwab Rothschild și alți diferiți Rothschild (cu posibila excepție a lui Nathaniel care a cooperat cu alianța de eliberare), familia regală olandeză etc. De asemenea, trebuie să mergem după servitori de top precum Victoria Nuland, Eliot Abrams, Justin Castrudeau, Bill Gates, Larry Fink, Vladimir Zelensky, Alex Soros, Chrystia Freeland, Jens Stoltenberg etc. Într-un singur semn care indică amploarea crimelor lor de război: „Probabil că au mai rămas doar 18 milioane de oameni în Ucraina în acest moment, au fost inițial 34,5 milioane și dacă te întorci în anii 1990, trăiau peste 80 de milioane de oameni. loc”, potrivit colonelului Douglas MacGregor.
  Acesta este un genocid deliberat și masiv, menit să ucidă bărbați și să înrobească femei și copii în scopul torturii și sclaviei. Acest lucru nu s-a întâmplat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, SE ÎNTÂMPL ACUM. Orice oficial guvernamental care își exprimă sprijinul pentru ceea ce se face în Ucraina este un criminal de război și va fi tratat ca atare.
  Acest lucru se întâmplă. Putem confirma că acțiunea militară împotriva acestor oameni este în desfășurare… Într-un semn, Donald Trump este comandantul șef, falsul avatar Joe Biden a luat brusc o întorsătură de 180 de grade și a trimis trupe la granița cu Mexic pentru a opri sute de mii de „imigranți ilegali” de vârstă militară, care încearcă să intre în țară (noi vom raporta mai multe despre războiul civil din SUA mai jos). Există, de asemenea, un război secret uriaș care se desfășoară în Marea Britanie acum. Mafia khazariană încearcă să folosească încoronarea satanică a regelui Carol (a avut loc la șase luni, șase săptămâni și șase zile după uciderea reginei Elisabeta a II-a) ca o scuză pentru a prelua controlul asupra sistemului financiar cuantic…’’

  • caci esti un psihopat schizofrenic si un cretin.
   Cel mai mare „razboi” e in capul tau, nu cel de care borasti tu..
   Ti se lupta schizofrenia cu cretinismul in tartacuta.
   In final o sa-ti plesenasca dovleacul de la atata puroi in el.

 4. Am invins. Nationalismul a cucerit toată Europa, așa cum anticipasem eu in urma cu vreo zece ani.

 5. Inca vomit.

  Adica Patria pentru noi este Occidentul. Noi trebuie sa slugarim la Occident. Asta dezvolta tradatorii penali si alogeni din varful Coloniei.

  • Pentru că nu se pot defini ca aparținători ai unei etnii, oricare ar fi ea, oameni ca Hellvig impun o vrăjeală de patriotism. În fapt, Hellvig habar nu are ce spune. El nu se simte nici măcar cetățean român. El doar se crede acum un mare spion inteligent. La anul va vedea sigur ce este el cu adevărat.
   Cam așa stă treaba și cu stabilirea genului. Unii indeciși vor să stabilească regulile pentru majoritarii care știu bine care este sexul și prin urmare genul lor.

   • Bine spus !

    • boule?

 6. Da-ți-ar muie toți dracii din iad , nazist impuțit !

 7. Bochis Borşanu Alexandru
  Îmi pare rău. Am scris despre asta. Un alogen nu poate prin genă, prin ADN, să-și însușească condul genetic al altei nații. Aceasta stare e dovedită de recentele cecetări ale neuroștiințelor. Nu există naționalism pozitiv sau negativ! Exită codul genetic al unui individ. El e format din: moștenirea universală, moștenirea eredinară și acumularea cotidiană. Vrei nu vrei, subconștietul le preia și le utilizeză în situații compatibile. Johnnis nu poate fi un bun patriot. Și e firesc. Trebuie să plângem de „alegerea” noastră a românilor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998