CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Evolutie…

13 comentarii / 3353 vizualizări / 3 aprilie 2022

No comment

Alina Gorghiu – 8 iunie 2021:
”Florin Cîțu a rezolvat ce nu a făcut PSD în atâția ani de guvernare: a crescut veniturile românilor în perioadă de criză. Unul dintre multele motive pentru care trebuie să fie președintele PNL. Strategia pe care Florin Cîțu a aplicat-o ca ministru de Finanțe se dovedește că a fost bună. Datele INS sunt clare: în 2020, an de criză, veniturile totale medii lunare ale unei familii, în creștere cu 8,9% față de anul precedent. La nivel individual, creșterea a fost de 9,6%. În prezent, Florin Cîțu confirmă și ca premier. Prin dezvoltare bazată pe investiții și reforme și fără majorări de taxe și impozite, așa cum a promis, România va avea asigurată creșterea economică, de care e atât de mare nevoie”.

Alina Gorghiu – 21 septembrie 2021:
”Din 25 septembrie, PNL va fi mai unit și mai puternic! Vom fi toți la aceeași masă, aduși împreună de Florin Cîțu, președintele PNL! Din păcate, lupta pentru Congres nu ne-a adus beneficii, cu suficiente momente lipsite de fair-play. PNL va depăși perioada aceasta curând și vom continua măsurile guvernamentale bune”.

Alina Gorghiu – 24 septembrie 2021:
”De mâine, Florin Cîțu, președinte PNL. E foarte bine că va trece Congresul. Se pune capăt unei campanii care a afectat imaginea PNL. Acum va fi momentul de restart. Și este ceva normal ca premierul Florin Cîțu să fie și președinte de partid. Are viziune liberală, are experiență în economia reală, are curajul de a-și asuma responsabilități și decizii majore. Și este cel care asigură un parteneriat solid între guvern și președintele Klaus Iohannis. Îi va aduce la aceeași masă pe toți liberalii. Este formula care garantează unitatea PNL. Iar guvernarea PNL va continua măsurile bune pentru români. Am promis un trai de viață de nivel european și vom livra rezultate. Votăm pentru viitorul PNL, votăm pentru România liberală autentică!”

Alina Gorghiu – 3 aprilie 2022:
”Va trebui să învățăm din greșeli, va trebui să fim mai puțin impulsivi, să analizăm mai sănătos mai cu înțelepciune, dar eu am convingerea că acest dialog din spatele ușilor, din aceste zile, va duce la mai multă stabilitate. Evident că era un nivel de agitație destul de ridicat, din moment ce s-a ajuns în acest punct”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. După partajul de consortul Lucian Isar, Alina Gorghiu încearcă să rămână în cărți.
  Un articol din 02.08.2021 care poate furniza explicații despre atitudinea Alinei Gorghiu https://www.national.ro/dezvaluiri/divortata-de-coldea-pentru-iohannis-730902.html

  • Vasilică Militaru, tu ai susţinut la vot partidul „Pro România“, alt nume uzurpator de patriotism şi neam, partid marionetă a stăpânilor si dirijorilor României (tutorit de israelianca Colette Avital, dirijoarea lui Victoraş Ponta şi membră în conducerea Congresului Mondial Evreiesc).

   • Asociația Neamul Românesc nu a susținut niciun partid politic de la înființare până în prezent.

    • „Preotul” de sectă îndreptată împotriva Bisericii Ortodoxe Române şi a credinţei neaoşe româneşti, „Vasilică Militaru, nu este ceea ce pare“:
     https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/
     Pur si simplu exista dovezi foarte-foarte concrete, materiale, cum Vasilica Militaru indemna la votarea Pro Romania, degeaba stergeti aceasta postare, crezand un mincinos experimentat al diversiunii.

    • Aici îi vedeţi pe Vasilică Militaru şi pe d-na Lumina Militaru (consilier secretar la Asociaţia Neamul Românesc), îndemnând în decembrie 2020 la votarea Pro România (degeaba s-ar mai şterge fotografia acum, probele sunt salvate). Mereu a negat ceea ce făcut, diversionist, cum a făcut şi afirmaţii despre SRI pe care nu le-a mai recunoscut apoi, făcându-i mincinoşi pe cei ce si le aduceau aminte.
     https://scontent.fotp7-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/129849609_806170736830653_8411830180712215889_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=174925&_nc_ohc=xy-8i8Zt2KcAX9uQ7wT&_nc_ht=scontent.fotp7-2.fna&oh=00_AT8jz72Gft843KL-FKYYgxFOLM-ot4t7BBnU99kMcqL6nA&oe=626DADF6

     • Propaganda Militaru pentru Pro Romania e din 4 decembrie 2020 şi aţi luat-o precis de pe contul de FB al dnei Luminiţa Militaru
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=806170733497320&set=pb.100023132034309.-2207520000..&type=3

     • Ca sa ascunda realitatea, acum doua ore madam Luminita Militaru tocmai si-a secretizat in mare masura contul FB si au disparut astfel fotografiile, sa nu se vada legatura lor cu Pro Romania a lui Victoras Ponta si indemnurile la vot. Ele, fotografiile si datele, se pastreaza undeva bine, totusi, caci le-au postat public.

     • O cheamă Lumina Militaru pe băcăuanca secretar la Asociaţia Neamul Românesc (nume însuşit blasfemic), a lui Vasilică Militaru, duşmanul înverşunat al Bisericii Ortodoxe Române, iar contul lor secretizat 99% de ieri este:
      https://www.facebook.com/militaru.vasilicasiluminita
      Activismul unora ca ei a făcut ca Pro România să conducă Primăria Bacău alături de primarul USR Lucian Daniel Stanciu Viziteu. Acum vedeţi de ce urăsc ei AUR?

  • Fotografii cu Vasilică Militaru şi Luminiţa Militaru (preşedintele şi secretarul Asociaţiei Neamul Românesc, ei fiind „asociaţia“) îndemnând pentru votarea partidului lui Victor Ponta în 2020, la alegerile locale şi parlamentare:
   https://i.postimg.cc/Yqd3kT0r/Militaru-Pro-Romania-1.jpg
   +
   https://i.postimg.cc/nhM1LT9v/Militaru-Pro-Romania-2.jpg
   ……..
   (preluate de pe conturile lor FB)

 2. Alina Gorghiu este la un pas să devină ministru al Justitiei. Pare de necrezut că un personaj comparat de mulți cu Eena Udrea în regimul Băsescu este în fața unei asemenea ascensiuni. Aventurile diverse ale liberalei (pe care le puteți citi în continuare) au culminat cu afacerea de divorț rezolvată cu Lucian Isar. Cei doi au facut un partaj prin care bani sustrasi de la diversi păgubiti (printre care o jumatate de milion Euro din banii deponentilor la Banca Feroviară) au fost trecuti in proprietatea Alinei Gorghiu. Astfel încît fostul ei soț Lucian Isar să nu poata fi executat. Prin asta, prea cinstita Alina Gorghiu s-a făcut părtașă la ilegalitatile sotului.

  Cum a ajuns Alina să fie propusa ministru al Justitiei? Citiți mai jos parcusul său professional, politic și sentimental. O recomandă mai degrabă ca secretară sau consilieră la PNL. În nici un caz ca ministru. Care judecator va indrazni sa pronunte o hotăâare împotriva lui Lucian Isar? Deja o serie de hotărâri de executare sunt amânate de luni de zile aflându-se în sistem de o posibilă venire in Ministerul Justiției a preacinstitei doamne Alina Gorghiu. Cornel Nistorescu

 3. În timpul relației lor, senatoarea PNL Alina Gorghiu și partenerul său de viață, bancherul Lucian Isar, au strâns o avere impresionantă. Ei dețin sume de bani în lei și valută, bijuterii, case și terenuri care ajung la 1,5 milioane de euro, potrivit declarației de avere prezentată de liderul liberal. Cei doi au un teren de 3.000 de metri pătrați în comuna Mogoșoaia, dar și o casă în București, de 125 de metri pătrați, cumpărată printr-un credit, precum și alte două imobile.

  Soțul senatoarei PNL, colecție de ceasuri și bijuterii

  Lucian Isar mai are o colecție de ceasuri și bijuterii în valoare de 83.000 de euro, un SUV de lux, dar și depozite bancare, active financiare, bani cash – undeva între un milion și două milioane de lei.
  Finanțistul a mai luat și trei credite la diferite bănci, iar Alina Gorghiu a scris în declarația de avere până și suma câștigată cu titlu de cadou, la botezul micuțului Noah, adică 102.000 euro.” Cornel Nistorescu

 4. Aoleo! Albinuța Alinuța a divorțat de Isar? Si tata socru mare securistul nu a făcut nimic? Sau a mirosit ca se apropie funia de parul fiului și va fi căutat de parale pentru afacerile făcute în pandemie?
  Asta e! Femeia e libera! Carmen e la Sibiu cu băieții veseli din spp așa ca kwj are și el de dat la geanta! Asta dacă viagra isi face efectul!

 5. ALINUTA GORGHIU SALTELUTA…CAT SA MAI RAMANA IN CARTI SI EA?! DEJA E NASOALA, CONCURENTA LA SALTEA E STRASNICA, AVEREA NU TINE DE PROTECTIE SI PENTRU URMASI…ARE DOI PURADEI CARE II VOR PLATI TOATE ASTEA…DRUMUL SPRE JUSTITIE POATE DUCE LA PUSCARIE, LA CADERE DE PE SCARA..VIITOR PREA LUMINOS NU PARE SA AIBA, PENTRU CA A PARTICIPAT LA ARUNCAREA IN PUSCARIE A IUBITULUI BOGDAN OLTEANU…DUPA CE I-A FACUT CASNICIA PRAF SI PULBERE..SI L-A ELIMINAT DIN POLITICA..ALINA STEFANIA GORGHIU ESTE O CURVISTINA CA ATATEA ALTELE CU VIATA SCURTA DE FURAT..DUPA CARE URMEAZA MULTI MULTI SCUIPATI, FRICI, TERAPII LA PSIHOLOG SI MULTA MULTA TEAMA…CACI TOTUL SE PLATESTE! SALTELISTA LE DA COPIILOR EI RENUMELE EI DE CURVA, RESTUL E MARUNTIS DE TRAS PE NAS…CE FAIN SUNA SA STII CA MA-TA A FOST SALTEAUA TUTUROR…CA SA MANANCI TU SALAM DE SIBIU!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998