CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EVZ: Liviu Dragnea si-a facut amanta ministru de Interne

8 comentarii / 13539 vizualizări / 11 ianuarie 2017

Un editorial apărut în cotidianul Evenimentul zilei spune de-a dreptul ceea ce prin alte locuri doar se bănuia, anume că explicația parvenirii miraculoase a fostei secretare Carmen Dan la statutul de ministru stă în relația amoroasă cu Liviu Dragnea, ”bărbatul ei planetar”, ”masculul el alfa”, ”iubitul plecat la război” și care a impregnat-o cu feromonii săi.

Într-un articol numit ”Pornocala Mecanică (ca să nu fie dubii încă din start n.n.). Alice în țara neterminată”, se analizează declarația, celebră de acum, a ministresei „Am învăţat mecanismul de la un bun profesor, el se numeşte Liviu Dragnea”?.

”Cuvintele acestea fără de prihană pentru magistrul ei, gândurile încărcate de recunoştinţă mai grea decât un buldozer de la TelDrum, exprimate timiduţ-galinaceic, însă harnic- pupincuristic şi îndreptate hotărât către steaua ei călăuzitoare, către entitatea supremă de binefacere (şi binegăsire!), către bărbatul ei planetar, masculul ei alfa cu bască, altfel spus basculul(!), toate câte le auzirăţi sunt aşezate pe raftul de sus al unui suflet romanţios gen „tanţaşicostel” şi transparent ca un peşte pe televizorul Snagov (…)
O persoană extrem de sensibilă şi de tandră, cum doar o secretară de şcoală sau o casieră de bancă sunt capabile să fie. Sau bine, dacă ţineţi cu tot dinadinsul, sfioasă ca un crin parfumat răsărit printre talabe de ghenerali duhnind a iuft. O creatură delicată precum năluca despletită la marginea mării (chiar există în albumul dumisale o fotografie în această postură eminesciană de Videle!), visând sub clar de lună la iubitul ei plecat la război. Războiul pentru îmbogăţirea neamului… Neamului său. (…)
Concluzie. Declaraţia doamnei Carmen Dan, ministru al Afacerilor Interne în actualul guvern, „fostă, succesiv, secretară de…et caetera et caetera”, întăreşte (scuzaţi verbul!) o constatare interesantă a observatorilor specializaţi în detectări olfactive la nivel social.
Cum că orice dregător numit într-o nouă funcţie poartă în el, pe lângă pecetea de neşters a originii sale, feromonii (substanțe biochimice care dictează comportamentul sexual n.n.) mentorului său” se mai arată în material. (mai multe aici)

foto: facebook

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Jigodism in forma pura, frustrare, invidie măruntă de pervers impotent. Asta mi-a inspirat ce am citit! Si daca au fost amanți cei doi, bravo lor, au facut un cuplu minunat, de oameni deștepți si puternici. Sîc!

 2. Deci Ciolosh fiul legitim a lui Sorosh avea programat sa construiasca inchisori. Cei din inchisori cu pedepse mici date de “justitia independenta” pentru furtul unei gaini, a unui salam din magazin etc. trebuie urgent eliberati ca si cei care au cistigat la CEDO sau au avut un process ca vai de mama lui –vezi cazul ICA- si in locul lor sa se construiasca fara numar spitale de nebuni cu zeci de mii de paturi unde sa-i bagam pe astia care infesteaza viata oamenilor din RO. In spitale sa nu li se permita plimbari in aer liber pentru ca il face irespirabil pentru nebunii adevarati. Masura corecta este punerea lor in camasi de forta.
  Sa incepem cu Florin Toma care dupa figura a fost pe la servicii.
  Va veni el timpul sa scapam si de unii ca asta!.

 3. Ce triști și penibili sunt ăștia de la EVZ dacă singura lor plăcere e voaierismul!

 4. Potent, Dragnea. Poate i-o trage si lui Iohannis.

 5. Toate femeile sunt, sau au fost (daca au noroc in viata) iubitele, amantele sau nevestele cuiva…Cand era prefect de Teleorman, in guvernarea Ciolos, ziaristul isi ratacise deontologia?! Sau, femeia asta, a devenit, abia dupa ministereala, amanta si secretara si uatever…Si ce ar fi „de rusine” in asta?! Pentru ca atacul e clar discriminatoriu, eu zic, maine sa apara, in contrapartida, in acelasi ziar, discursul lingaloid al lui „Nelu Mexicanu'” la adresa lui Iohanis (ala cu „ce barbat frumos sunteti, sa va vada femeile!”) si eventual, partial si al lui Ludovic Orban. Si intr-o nota de subsol, biografia, pe scurt a aceluiasi neinteles national, cu primele fetite carora „le-a cerut prietenia”, inainte de coana justitie, cu primele amante, etc., asa laudativ, ca altfel, nu se poate!
  P.S. Poate sa fie suparator orice discurs de lauda, multumiri sau ode aduse cuiva, chiar inteleg asta, dar, sa ai o majoritate masculina la varful statului si sa ataci o femeie (ca si Firea si asta le-a dat „clasa” predecesorilor), asta jeg!

 6. Vad ca astia cu statul paralel sau mai bine zis parali (sunt ei) au aparut si pe aici. Cred ca la mai bine de un an de cand s-au instalat sovieticii la putere in Romania, au reusit sa vada ce au ei in cap. Cred ca in afara de a se scapa de dosarele penale, nu au nicin scop si nici nu pot sa faca altceva, pentru ca nu-i duce capul decat la furaciuni si minciuni pentru fraierii care i-au votat cu limba scoasa.

 7. Drragi toarrasi iubitorri de parrtid rrosu, am o veste buna pentrru voi: se acorrda de catrre tovarrasul Un (Kim Jong) vize pentrru Phenian! Durrata unui sejurr poate fi prrelungita for eterrnity pentrru pupinkurroi drraq’neeni, wodrre_biletele roz’iste, adyfourr_houses, blegy, matrracuci si alte barragladine, inclusiv jîgodiile rrosii de p-aci! 너 한테 나쁜 놈을 줘!

 8. Iaca si dovada! In poza asta, Carmencita si Livache isi spuneau vorbe dulci!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998