CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ex-președintele Albaniei îl spulberă pe ”mafiotul Coldea!”

0 comentarii / 2042 vizualizări / 15 iunie 2024

Fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea, a răvășit presa albaneză în ultimele 24 de ore, după ce presa din România, dar mai ales liderul opoziției albaneze, fostul președinte și fost premier Sali Berisha l-au pus la zid pentru implicare în afaceri murdare, inclusiv din calitatea de consilier oficial al actualului premier albanez, socialistul Edi Rama.

Sali Berisha a publicat ieri pe contul de Facebook, în premieră, un document oficial în care guvernul albanez recunoaște că Florian Coldea e consilier pe probleme de securitate al premierului Edi Rama.

”Acesta este contractul lui ”Padrino” Edi Rama cu mafiotul Coldea! Prieteni, acesta este documentul relației contractuale a lui Edi Rama cu fostul șef al serviciilor secrete române, generalul Coldea, un McGonigal balcanic! Acest document din 9.11.23 este semnat de mafiotul Don Agaçio, prin care generalul ColdeA este numit consilier extern al mafiotului, șeful narco-statului narco, Edi Rama. Potrivit presei din România, Coldea l-a conectat pe Rama cu cel mai periculos cartel de droguri din lume, Sinaloa din Mexic, și cu lumea interlopă a criminalității. El a fost plătit cu sume mari de către Edi Rama și de către ministrul lui, Taulant Balla, partenerul său de trafic de droguri, pentru serviciile mafiote oferite acestora. Acest document oficial dovedește o altă legătură cu mafia internațională a lui Edi Rama și Taulant Balla și a narco-statului lor” a scris Berisha pe contul său.

Documentul publicat de Berisha poartă semnătura Secretarului General al Consiliului de Miniștri, Òngjëll Agaçi, și a fost trimisă Adunării Albaniei ca răspuns la o solicitare a deputatului Partidului Democrat, Albana Vokshi.
La sfârșitul documentului, există și un alineat prin care guvernul refuză să ofere informații suplimentare despre consilierii externi ai lui Edi Rama cu argumentul că este vorba de date cu caracter personal și că acestea nu pot fi puse la dispoziție fără acordul entității relevante.

Între timp, pe lîngă zeci de articole din presa albaneză a ultimelor 24 de ore, Florian Coldea a ajuns și vedetă de reportaje TV, după cum puteți urmări AICI. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998