CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV Anastase: ”E foarte bine că Frunzaverde candideaza la presedintia PDL”

0 comentarii / 2176 vizualizări / 31 ianuarie 2011

Posibila candidatură a pedelistului Sorin Frunzăverde la șefia PDL este ”o veste bună” care demonstrează că, în sânul PDL, este democrație, susține președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, în exclusivitate pentru Inpolitics. Totodată, Anastase consideră că alianța PSD-PNL este o ”alianță socialistă”.

”PSD-PNL, o alianță socialistă”
“Negocierile menite să ducă la parafarea alianței PSD-PNL aduc clarificări de care noi toți aveam nevoie. Este foarte bine că cele două partide își oficializează relațiile. Este evident că PNL a cârmit-o spre stânga. Nimeni nu trebuie să mai aibă vreun dubiu că alianța PSD-PNL este o alianță de factură socialistă. Cele două poluri care se vor confrunta în alegeri sunt de dreapta, PDL, și de stânga, respectiv PSD-PNL-PC. PNL se duce, astfel, unde îi este locul și oficializează legăturile bune pe care le are cu PSD de mai bine de patru ani”, susține președintele Camerei Deputaților.

”PDL și democrația internă de partid”
Cât despre anunțul liderului pedelist Sorin Frunzăverde, care a precizat că se gândește serios să candideze la președinția PDL, Anastase a specificat ca acesta ”este o veste bună”. ”În PDL fiecare are dreptul să candideze. Anunțul domnului Sorin Frunzăverde reprezintă o veste bună în sensul în care, cu cât sunt mai mulți candidați, se dovedește sănătatea procesului de alegere și, totodată, democrația interna din partid. Este foarte bine”, ne-a declarat Roberta Anastase. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998