CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV – Cozma: ”Basescu ma hartuieste fiindca se teme de o noua mineriada!”

0 comentarii / 1920 vizualizări / 10 februarie 2011

Președintele Traian Băsescu și premierul Emil Boc se tem că fac o nouă mineriadă și, tocmai de aceea, ”m-au avertizat” cu un dosar penal pentru că aș fi intrat pe raza municipiului Petroșani cînd mă întorceam spre casă de la înmormântarea ortacilor morți în accidentul de la Uricani, susține liderul de altădată al minerilor, Miron Cozma, în exclusivitate pentru Inpolitics.

Făcătura de la Petroșani
Reamintim că, în baza unei hotărâri judecătorești din 2007, Cozma are interdicție să intre în Petroșani până la sfârșitul anului 2012. ”Lui Traian Băsescu îi e teamă că o să plesnească mămăliga și că fac eu o nouă mineriadă. Este foarte grav ce se întâmplă în țară. Românii mor de foame, politicienii fură în timp ce sărmanii mineri pier pe capete, sub pământ, din pricina logisticii dezastruoase din mine. Așa că, de frică sa nu mai fac o mineriadă, s-a decis să îmi facă noi probleme. Au văzut și ei cât de iubit sunt printre mineri și cât de bine am fost primit la Uricani. Ce s-a întâmplat lângă Petroșani a fost, însă, o mare făcătură. Nici măcar nu am intrat în Petroșani, am fost oprit lângă. Poliția m-a urmărit tot drumul și aveau și presa cu ei.

”Nu mi-e frică de Băsescu sau de Iliescu!”
Pe șeful poliției rutiere, pe domnul Mârza, îl cunosc de o sută de ani, e momârlan de aici, ne-am jucat cu diverse chestii în țărână. La fața locului, Mârza se făcea că plouă, că nu mă cunoaște. O făcătură arhitectonică. Eu știu legile. Chiar dacă le reușește făcătura, ei nu îmi pot da decât maxim șase luni! O nimica toată. Traian Băsescu trebuie să realizeze că mie nu mi-e frică de el, la fel cum nu m-am temut nici de Ion Iliescu. Mie mi-e frică doar de Dumnezeu”, susține Miron Cozma. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998