CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV: Deputata PSD nu a votat motiunea pentru ca i s-a facut rau in sala

0 comentarii / 1736 vizualizări / 16 iunie 2010

Desi numele deputatei pesediste Doina Burcau apare pe “lista rusinii”, elaborata de PSD, lista care trece in revista numele parlamentarilor ce nu au votat motiunea de cenzura a social-democratilor, deputata sustine ca a lipsit din plen in virtutea unor ratiuni intemeiate.

“O sa rezolv problema la partid”
Contactata de Inpolitics, Doina Burcau a dezvaluit ca, desi s-a aflat in plenul Parlamentului la dezbaterea motiunii de cenzura, ea nu a putut vota in favoarea documentului social-democrat deoarece, subit, i s-a facut foarte rau si a trebuit sa paraseasca in graba sala. “Chiar nu stiam ca numele meu se afla, deja, pe o lista a rusinii. Imi pare foarte rau ca nu am putut vota in favorea motiunii. Am fost la Parlament, am luat parte la dezbateri dar, cand s-a apropiat votul, mi s-a facut foarte rau si a trebuit sa parasesc sala. Mi-a fost extrem de rau si chiar m-am panicat ca, din motive de sanatate, nu am reusit sa votez in favoarea motiunii PSD. O sa vorbesc la partid si o sa rezolv problema caci, fiind vorba despre sanatate, cred ca voi fi inteleasa. De altfel, colega mea Aura Vasile stie deja situatia. I-am comunicat de ieri motivul pentru care, din pacate, nu am luat parte la vot”, ne-a explicat Doina Burcau. (Razvan Gheorghe)

UPDATE Conducerea PSD a iertat-o pe Doina Burcău

Aseară, în urma unei scurte analize a situației create, conducerea PSD a decis scoaterea deputatei Doina Burcău de pe lista rușinii, considerînd că aceasta a avut motive omenești, întemeiate, de a absenta la votarea moțiunii. Reamintim că în ziua de dinaintea votului, deputații au avut ședință pînă tîrziu, după miezul nopții, din cauza scandalului generat de alegerea unui nou judecător la Curtea Constituțională, lucru care i-a făcut pe mulți dintre ei să se resimtă, fizic, la votarea moțiunii.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998