CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV – Fiica lui Eugen Dijmarescu, gasita moarta intr-un hotel din Japonia

0 comentarii / 2570 vizualizări / 31 mai 2012

Fostul ministru Eugen Dijmărescu s-a văzut lovit de o tragedie, recent, după ce fiica sa, Alina, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din insula Okinawa, Japonia. Cauza decesului a fost, din informațiile noastre, un atac de cord survenit, se pare, în urma activității profesionale extrem de intense depuse de tînăra femeie în ultimii ani.

Alina Dijmărescu, fiica fostului vice-premier, ministru de finanțe, senator, ambasador și viceguvernator al BNR Eugen Dijmărescu, unul dintre cei mai titrați tehnocrați post-decembriști, a încetat din viață recent, în îndepărtata Japonie, acolo se stabilise încă din perioada cînd tatăl ei activa ca ambasador. În 1999, cînd Dijmărescu a revenit în țară, fiica sa a ales să rămînă în patria samurailor, în capitala Tokio. Manager de succes, deținătoare a două slujbe în același timp, vorbitoare fluentă de japoneză, franceză ori engleză, Alina, care ar fi împlinit anul acesta, pe 14 octombrie, 37 de ani, a lucrat pentru branduri prestigioase precum Lehman Brothers, GMAC, AtHome Inc., Minato-ku city government (Tokyo), NTT-ME ori ShopJapan. Tînăra era necăsătorită și, întrucît trecuse, din informațiile Inpolitics, la budism, acum cîțiva ani, a fost incinerată, iar urna cu cenușa sa a fost expediată în România. (Dacă postarea semnată Eugen Dijmărescu de sub materialul nostru este chiar a celui în cauză, înseamnă că informația privind trecerea la budism este, totuși, nereală).
În momentul în care a primit vestea, Dijmărescu, în prezent director al Fondului de Garantare a Depozitelor, se afla la slujbă, el fiind la un pas de leșin și avînd nevoie de pastile în regim de urgență. Tatăl fostului ministru, o altă dramă, a suferit, după ce a aflat teribila veste, un accident vascular și se află în acest moment internat în spital. Sîmbătă, familia va organiza o slujbă religioasă în amintirea tinerei, la București. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998