CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV Fost sef al Politiei Romane: “Basescu a dispus retinerea lui SOV!”

0 comentarii / 1509 vizualizări / 12 septembrie 2010

Puterea face “un joc urat” prin retinerea cu mascati si tam-tam mediatic a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, deoarece, obiectivul din spatele “acestei povesti cusute cu ata alba” este deturnarea opiniei publice de la gestionarea catastrofala a crizei economice de catre Guvernul Boc 5, sustine fostul sef al Politiei romane, chestorul Pavel Abraham, in exclusivitate pentru Inpolitics.

“Un joc urat cu mascati si tam-tam mediatic”
“Retinerea lui Sorin Ovidiu Vantu este un joc urat pe care, din pacate, il fac autoritatile. Intregul demers de retinere este tardiv deoarece omul de afacerei nu reprezenta un pericol public si, sa fim seriosi, nu exista riscul sa paraseasca tara. Este foarte dubios ceea ce se intampla. Eu sunt convins ca aceasta operatiune reprezinta un exercitiu de imagine menit sa deturneze atentia presei si a opiniei publice de la problema care chiar conteaza: gestionarea dezastruoasa a crizei economice de catre Guvernul Boc 5. Este un gest facut pentru ai acapara pe cei multi si nemultumiti care vor sa vada cum este tras la raspundere un om influent. Dar, pentru acest lucru, autoritatile au uitat ca trebuie sa vegheze si la respectarea justitiei.

Periclitarea reformei justitiei
Sunt satul de astfel de arestari cu tam-tam mediatic care nu sunt urmate de nicio consecinta legala. Romanii au tot dreptul sa creada ca in spatele arestarii lui Sorin Ovidiu Vantu se afla presedintele Traian Basescu deoarece sunt foarte multe semne care ne fac sa credem in acest scenariu. Avand in vedere toate aceste jocuri urate la care se preteaza autoritatile avertizez ca intreaga reforma a justitiei in Romania se afla in pericol”, afirma Pavel Abraham. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998