CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV – Ion Diaconescu: “Alianta PSD-PNL-PC e justificata de abuzurile lui Basescu”

0 comentarii / 1854 vizualizări / 12 ianuarie 2011

Alianta PSD-PNL-PC este o coalizare politica de conjunctura motivata de abuzurile absolute ale inamicului unic, presedintele Traian Basescu, , comenteaza fruntasul taranist, Ion Diaconescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

“Alianta de conjunctura”
Beneficiind de experienta unei vieti politice traite la cel mai inalt nivel, crestin-democratul avertizeaza: “In viitor, cand cele trei partide vor reusi, la alegeri sau dupa, sa indeparteze pericolul Basescu, ratiunea acestei aliante o sa dispara. PSD, PNL si PC isi vor relua drumurile lor diferite”.
“In general, atunci cand se da o lupta impotriva unei persoane care exercita o putere abuziva absoluta, asa cum este Traian Basescu, astfel de aliante sunt permise. Nu este vorba despre o alianta de principii sau de moralitate. Este o lupta justificata de conjunctura, de momentul politic ca atare. Traian Basescu este inamicul comun al PSD, PNL si PC. Este firesc ca aceste partide sa se coalizeze”, ne-a explicat Ion Diaconescu, una dintre cele mai importante figuri ale politicii romanesti postdecembriste. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998