CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV Ion Diaconescu: “Inlaturati-l pe Pavelescu pana nu e prea tarziu!”

0 comentarii / 1700 vizualizări / 18 iulie 2010

Instalarea omului de incredere al miliardarului Marian Milut, l-am numit pe juristul Aurelian Pavelescu, la carma PNTC este o noua lovitura pentru crestin-democratia romaneasca, avertizeaza fruntasul taranist Ion Diaconescu, in exclusivitate pentru Inpolitics. El lanseaza un apel catre tinerii partidului: “Ripostati pana nu este prea tarizu!”

Pavelescu, omul Cotrocenilor si al PDL

“Traim timpuri extraordinare! Partidul asta, PNTCD, este construit pe lupta si suferinta. Cei care l-au fondat si au activat in randurile lui, in perioada comunista, au facut lungi ani de puscarie pentru crezul lor politic. Eu am fost inchis la temnita 17 ani. Acum, vad ca Pavelescu a ajuns presedinte PNTCD si a ajuns sa stea pe scaunul lui Ion Mihalache si Iuliu Maniu. Pavelescu vrea o functie si vrea, ca persoana, sa beneficieze de mediatizare. Este trist. Generatia tanara taranista, oamenii autentici de stanga, trebuie sa riposteze. La varsta mea, eu lupt pentru supravietuire si nu mai am cai, reale, pentru riposta politica. Ripostati pana nu este prea tarziu!”, este apelul fruntasului crestin-democrat.

Mentionam ca ungerea la varful PNTCD a avocatului Aurelian Pavelescu, prezenta activa la OTV, membru fondator al PIN si aparator, in justitie, al unor figuri controversate, nu este recunoscuta de aripa Radu Sarbu care acuza ca, in spatele numirii acestuia, s-ar afla interesele Cotrocenilor si ale PDL care vor sa controleze, pe scena politica romaneasca, toate gruparile de dreapta. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998