CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV – Miron Cozma: “Axl Rose s-a ingrasat ca un porc!”

0 comentarii / 2127 vizualizări / 29 septembrie 2010

Liderul de altadata al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a trait o dezamagire de proportii cand a urmarit concertul Guns’n Roses din Bucuresti deoarece sonorizarea a fost “mizerabila”, iar solistul “Axl Rose s-a ingrasat ca un porc”.

“Cand eram tanar dadeam discoteca”
“Mai frumos ieseau discotecile pe care le dadeam eu, pe vremea lui Ceausescu, la Petrosani sau la Costinesti. Toata viata mea eu am fost un mare rocker si am trait ascultand muzica asta. M-a dezamagit si m-a suparat total ceea ce am vazut la Bucuresti. Concertul a fost mizerabil organizat, cu niste boze erodate de timp si de lipsa banilor. Ce sa mai zic despre Axl Rose? S-a ingrasat ca un porc! Nu mi-a placut deloc cum a cantat, are gusa, parca se chinuia. Sonorizarea a fost la pamant. Nu am rezistat decat pana in momentul in care Guns’n Roses au cantat bucata muzicala preferata a sotiei mele, apoi am plecat. A fost un concert groaznic”, a izbucnit Miron Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics.

“Securitatea m-a urmarit fiindca eram rocker”
“Pai concertul asta nu se compara cu discotecile pe care le dadeam eu pe Valea Jiului si la Costinesti. Atunci, totul era bine, exista organizare. Ne simteam cu totii bine. Si la Bucuresti am dat discoteca prin anii ’70, la niste garaje din complexul Regie. Am fost urmarit de Securitate pentru ca eram rocker si comunistilor, asa cum se stie, nu le-au placut niciodata rockerii si faptul ca ei se ridicau, prin muzica lor, impotriva dictaturii. Visul meu era sa vad si eu mare concert rock. Cand eram tanar nu am reusit fiindca erau comunistii la putere. Dupa aceea nu am putut sa vin la Bucuresti fiindca eram interzis. Acum, dupa ace am avut aprobarea sa vin la Bucuresti, am vazut un concert mizerabil cu un Axl Rose gras ca un porc”, mai spune Miron Cozma. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998