CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV Recuperare spectaculoasa: Monica Ridzi, la shopping de lux in Viena

0 comentarii / 3866 vizualizări / 25 ianuarie 2011

Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a depășit cu mult succes biopsia osteo-medulară la care a fost suspusă, marți, la o clinică din Viena, unde s-a internat în cursul zilei de luni. Atît de bine, încît, la numai 48 de ore de la anestezia generală a putut ieși la plimbare și la shopping prin orașul lui Strauss.

Marți seara, Ridzi a fost mutată de la reanimare în salon, după o intervenție care a durat aproape o oră, sub anestezie deplină, operația avînd ca scop stabilirea unui diagnostic corect al afecțiunii de care suferă, după ce medicii de la București s-ar fi declarat depășiți de situație.

Fostul ministru și-a revenit excelent după intervenție: joi, în jurul orelor prînzului, Monica Ridzi și soțul său au putut fi văzuți de martori oculari demni de încredere la shopping, în magazinul de fițe Steffl, de pe str.Kärntnerstrasse 19. În magazinul amintit se vînd, între altele, haine ale unor creatori celebri, precum Calvin Klein, Cavalli, Hugo Boss, Gaultier, Filippa K, mobilă de lux, aparatură electronică de top etc. Ridzi purta o pereche de blugi evazați, încălțări cu talpă joasă, iar rebelul ei păr, cel coafat la fiecare două zile pe vremea ministeriatului, părea mai pleoștit ca oricînd. Grijuliu, Tiberiu Ridzi îi căra poșeta, prea grea pentru brațele slăbite ale consoartei.

Interesant de menționat, locul unde Ridzi a suportat intervenția medicală este neidentificat pînă în acest moment, la spitalul AKH din Viena, unde se fac în general biopsiile și pe unde au trecut și alte VIP-uri românești cu probleme, neexistînd, din informațiile noastre, niciun pacient cu numele fostei ministrese. (Bogdan Tiberiu Iacob)

foto: basarica.files.wordpress.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998