CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Exclusiv: Se naste tandemul presedinte-premier Diaconescu-Catarama

2 comentarii / 2447 vizualizări / 19 august 2014

Candidatul independent Viorel Cataramă a decis să se retragă din cursa prezidențială în favoarea lui Cristian Diaconescu, alături de care ar putea forma o echipă de tip președinte-premier, potrivit unor surse apropiate afaceristului.

Diaconescu ar urma să anunțe oficial înțelegerea în cursul zilei de azi, într-o conferință de presă, în care va vorbi și despre preluarea, în bună măsură, a mesajului politic al lui Cataramă.
Precum se știe, fostul liberal s-a lansat în cursa prezidențială, acum cîteva săptămîni, cu un mesaj foarte dur la adresa partidelor politice actuale, pe care le-a numit ”o mafie politică”, sloganul său electoral fiind ”Românii liberi îngenunchează mafia politică”. De remarcat că un mesaj asemănător susține, de mai multă vreme, și actualul șef al statului, Traian Băsescu, cel care l-a susținut și va continua, foarte probabil, să o facă, pe Cristian Diaconescu.
Crearea unui tandem președinte-premier între cei doi sus pomeniți ar reprezenta, totodată, și nașterea unei punți de legătură între fostul social-democrat Diaconescu și electoratul liberal, o problemă în plus pentru Klaus Iohannis, care se adaugă refuzului formulat aseară de către Crin Antonescu de a-l susține în campanie pe succesorul său în funcție. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Tusea si junghiul.

  2. […] siteului inpolitics.ro, între Cataramă și Cristian Diaconescu există o înțelegere privind formarea unui tandem […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998