CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV – Sergiu Nicolaescu: ”Niciodata nu m-am simtit atat de umilit in Romania!”

0 comentarii / 2205 vizualizări / 6 aprilie 2011

Regimul Traian Băsescu a adus România în pragul unui adevărat dezastru, declară reputatul regizor Sergiu Nicolaescu, în exclusivitate pentru Inpolitics, el mărturisind că niciodată nu s-a simțit atât de umilit în propria sa țara.

”Nae Ionescu este mai actual ca niciodată”
”Tot dezastrul acesta girat de regimul Traian Băsescu îmi aduce aminte de o vorbă spusă mie, în 1940, de genialul Nae Ionescu, un adevărat politician de dreapta și un gânditor de referință. ”Tot ceea ce este în jurul nostru este o minciună, deci, totul este permis. Și, în aceste condiții, totul este posibil”, mi-a spus Nae Ionescu demult, în acel an de grație. Trebuie să recunoaștem că acest enunț este valabil și astăzi pentru majoritatea oamenilor politici. Sincer vă spun, mă îngrozește teribil ceea ce se întâmplă sub regimul Traian Băsescu.

”Sunt foarte deprimat și mă simt umilit”
Am luptat o întreagă viață pentru conștiința spectatorului și sunt extrem de afectat de tot ce se întâmplă în jur. De câteva luni sunt foarte deprimat. Niciodată nu m-am simțit atât de umilit în propria mea țară. Niciodată. Din păcate, la 22 de ani de la Revoluție o luăm de la capăt și, din câte putem observa, răbdarea românului este foarte mare. Sunt într-o pasă atât de proastă cum n-am mai fost niciodată, în întreaga mea viață. Îmi rămâne însă speranța firească în mai bine. Regimul Traian Băsescu a girat un adevărat dezastru”, afirmă Sergiu Nicolaescu. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998