CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

EXCLUSIV – Voiculescu: Marea alianta a Opozitiei trebuie sa fie de centru

0 comentarii / 1929 vizualizări / 7 ianuarie 2011

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, iese la rampă și dă o replică atît celor care consideră noua alianță PNL-PC drept una de dreapta, cît și președintelui Traian Băsescu, cel care a susținut joi seara, la TVR, că ar fi vorba mai degrabă de o unificare a stîngii, magnatul afirmînd că, în realitate, noul pol politic pe cale de a se constitui, după cooptarea PSD, trebuie să fie unul de centru.

La cîteva zile după constituirea alianței ACD, declarată de centru dreapta, Voiculescu susține, într-o declarație dată Inpolitics, că aceasta ar trebui ”trasă” si mai pe centrul eșichierului, prin cooptarea PSD, partid de stînga, și se declară un adept convins al politicii centriste.
”Am fost de acord cu Daniel Constantin (președintele PC n.n.) atunci cand a sustinut ca intarirea dreptei este o prioritate. Dar, pentru marea majoritate a romanilor, pentru pensionari, pentru tineri, pentru bugetari, avem nevoie de un CENTRU puternic. Iar acest lucru il vom putea realiza mult mai bine aducand alaturi de ACD experienta politicilor sociale PSD. Eu sunt din punct de vedere practic un om de dreapta, insa nu pot abandona sufleteste filonul social. Iata de ce pentru mine alianta larga cu PSD este o mare prioritate” spune liderul fondator al PC. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998