CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9560 RON UP | 1 USD = 4.6047 RON UP | 1 GBP = 5.7745 RON UP

Exit-polluri: Trei partide umar la umar. Dar cineva trebuie sa ”moara”!

5 comentarii / 3316 vizualizări / 26 mai 2019

PSD a obţinut 25,8% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare de duminică, Partidul Naţional Liberal – 25,8 %, iar Alianţa 2020 USR PLUS – 23,9 %, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL.

Datele sunt valabile pentru ora 19.30, precizează autorii cercetării, conform Agerpres.

Partidul Pro România a obţinut 5,7 %, UDMR – 5,4 %, PMP – 5,2 %, ALDE – 4,9 %. Celelalte formaţiuni au întrunit un total de 3,3% din opţiuni.

Eşantionul pentru exit-poll a fost format din 400 de secţii de votare. Acesta a fost stratificat, pe mediile urban şi rural şi pe regiuni istorice. Au fost utilizaţi 450 de operatori de interviu, operatori de introdus date şi experţi în coordonarea cercetării şi analiza datelor, din partea celor două institute.

Numărul de persoane intervievate a fost de peste 20.000. Ponderea refuzurilor de a răspunde la chestionar a fost de circa 18%. Având în vedere ponderea refuzurilor şi alte dificultăţi întâmpinate în secţiile de votare, independente de institutele de sondare, marja teoretică de eroare prevăzută pentru ancheta realizată în eşantionul de secţii de votare din România este de +/-2%, la un nivel de încredere de 95%, precizează autorii cercetării.

Eşantionul construit pentru exit-poll nu a inclus secţii de votare din străinătate.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. SRI iar i-a manipulat pe proști, românii au ales cu puța și, ce să vezi, e bară, PPE a luat muie în UE. :))))))))))))))))))))))))

  • Parhanghele, ati infrant, este? De sase luni va tot cant prohodul ca sunteti pe la 22 dar voi, tot ca orchestra de pe titanic. O tineti langa cu bazinul electoral. Ai tot stat cu mu13 in gura pana ai inghitit-o cu tot stromeleacu’.

   Ca pesedeaua era deja moarta in cotet, o stia toata lumea. Insa, bomboana pe coliva, deliciul absolut al alegerilor se cheama ALDE. SI cat s-au mai rupt in figuri mamaie Norica si Tataie Renato … degeaba. Ce sa vezi, Guy e baiat destept, nu ca Calin. Omul s-a prins cum devine treaba si n-a mai pariat pe martoaga ALDE, a ales corect un armasar de 3 ani.

   La urma urmei, nu e nicio surpriza. Ar fi fost culmea ca romanii sa le dea mu13 stapanilor de la PSD si sa le prefere pe slugile acestora de la ALDE. Este?

   • Am uitat să amintesc faptul că e victoria noastră, a sărăcanilor proști manipulați de SRI, sub sloganul Muie SRI.
    Ce poate fi mai slugă proastă decât un Coldea, un nebun trilulilu, sau o nesatisfăcută urâtă-n draci ca Kovesi? Dacă ordinul e muie, muie să fie!!! Azi e bucurie!
    Tot restul vieții tot cetățeni de mâna a doua rămânem, tot săraci și proști, frustrați și cu puța mică. :)))))))))))

    P.S. Nu omorâți PSD-ul că nu mai rămâne decât SRI. :))))))))))))))

 2. USR = „Uniunea lui SOROS” din România” a câștigat peste 40% din voturi atât în Cluj-Napoca cât și în București. CLAR ” România trece la Neobolșevism. Zeci de ani de îndoctrinare neobolșevică a creierelor copiilor noștri au făcut ravagii. Soroșismul-Progresist a învins MASIV în marile orașe ale țării și începe să facă ravagii și în orașele mai mici, mai ales în Ardeal ” OARE CUM IL VOR PRTIVI POLITICIENII OCCIDENTALI ANTI STALINSIM PE SECURISTUL cIOLOS dACIAN, DAR PE PRONAZISTUL SIBIAN bARNA dAN??

 3. parere: scorul usr nu se poate transfera la locale si parlamentare , pentru ca studentii care au votat masiv in centrele universitare vor vota acasa si influenta lor va fi distribuita in mai multe judete

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998