CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Expert militar internațional: România trebuie să doboare orice obiect pătruns în spațiul său aerian, poate fi o bombă nucleară

8 comentarii / 2197 vizualizări / 7 septembrie 2023

România nu se poate limita doar la declarații politice în cazul în care spațiul său aerian este violat, afirmă analistul militar rus stabilit în Occident Iuri Fedorov, într-un interviu pentru postul TV praghez Current Time, finanțat de congresul american. Expertul e de părere că orice obiect pătruns pe teritoriul său trebuie doborît fără ezitare, întrucît el poate conține armament nuclear, chimic sau biologic.

Întrebat de postul TV cum ar trebui să reacționeze țara noastră în scandalul dronelor rusești ajunse în Deltă, expertul a răspuns:

”Cum va reacționa România în sine, nu știu. Pot doar presupune că va exista un anumit protest, se va spune că este inacceptabil, că Rusia trebuie să respecte dreptul internațional – să nu lezeze suveranitatea, integritatea teritorială a altor țări și așa mai departe. Dar totul va rămâne, din păcate, la nivelul unei declarații politice.

În realitate, orice țară care își respectă suveranitatea nu poate să se limiteze doar la avertismente politice. România trebuie să declare clar și fără echivoc că data viitoare când ceva aparținând Rusiei, fie că este o rachetă, o dronă, un avion și așa mai departe, îi încalcă spațiul aerian, atunci va doborî acest obiect. România are toate motivele să facă asta, deoarece orice țară în al cărei spațiu aerian pătrunde un anumit obiect – și cine știe ce se află pe acest obiect, poate fi o bombă nucleară – trebuie să ia toate măsurile pentru asigurarea propriei securități, pentru protejarea cetățenilor săi, inclusiv a celor care locuiesc în comunitatea respectivă și care spun că nu se simt în siguranță. Prin urmare, guvernul este pur și simplu obligat să ia toate măsurile diplomatice.
În practică, acest lucru înseamnă că imediat ce un vehicul fără pilot traversează granița spațiului aerian al României și trece pe deasupra Dunării, – atunci România trebuie să doboare acest obiect cu un sistem de rachete antiaeriene. Repet, nimeni nu poate ști ce se află pe acel vehicul: poate fi armament chimic, biologic sau nuclear” susține expertul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. BTI, e mai facil sa reproduci ce zic altii, in loc sa gandesti cu capul lui Cristoiu
  ca asta faci, cand nu mai esti cap limpede, crosetezi conspiratii
  nu e mai simplu sa admiti ca o drona a cazut in spatiul romanesc, iar glorioasa noastra armata n-a vazut-o?
  armata care doarme pe ea si lasa trupele NATO sa ne faca treaba?
  in timp ce ea praseste generali – unul la 47 de ofiteri si gradati – caz unic in istorie?
  armata, al carei comandant suprem este o loaza absoluta?

 2. Cum sa doboare obiecte aeriene care intra pe teritoriul ei daca aflam dupa 2 zile ca au cazut in delta niste table?Onanis,ministrul aparari,de externe etc. ne asigurau ca nu,acum au sucit la 180 de graIde totul.Ce draca sa mai crezi?

 3. Greșit. Răspunsul trebuie să fie intrarea în razboiul sfânt de apărare a patriei și a aliaților săi.
  Batalioane române, treceți Dunărea spre Basarabia de Sud ucrainiană, amenințată de agresorul barbar din stepele Rusiei!

  • Sau ti-ai bagat in vena?

 4. Cata grija are nea experul…!
  I-a venit lui ideea sau i-au suflat-o la ureckhe khazarii paduchiosi ?

  ,,Pactul Putin – Erdogan sau cum România a fost vândută, la Soci,,
  https://www.national.ro/politica/pactul-putin-erdogan-sau-cum-romania-a-fost-vanduta-la-soci-801646.html#comment-329943

  Rusia si China au spus Pas G20, pentru ca G20 nu mai reprezinta nimic.
  Tarile care compun BRICS nu sunt interesate de aceasta adunatura facuta la ordinul reptilei Rockefeller, unde se spera sa se gaseasca solutii pentru a mai fura tarile sclave.
  Este cantecul de lebada a reptilelor si khazarilor paduchiosi.
  Nimeni si nimic nu-i va mai salva de la streang pe acesti criminali spurcati !

  Se vede ca NATO si Rusia au facut o intelegere scrisa la Villnius de incheiere a razboiului din Satania khazarilor paduchiosi si nazisti Ucraina, pentru ca la tentativa khazarilor spurcati de a baga Romania in razboi cu Rusia, aruncand peste gard resturi de drona ruseasca, NATO le-a spus ca ,,Nu era masina, era bicicleta si nu i-a dat-o ci i-a luat-o”, adica noi nu mai percutam la minciunile voastre, tovarasi nazisti paduchiosi. Cantati la alta masa !
  Acest lucru arata ca nici sclavii nu-l mai asculta pe Rochefeller care a facut pe dracu’ in patru sa fie razboi intre NATO si Rusia, dar i-a dat cu virgula de data asta.
  La intai septembrie, Rockefeler le-a tras mare tzeapa sclavilor care au facut GENOCIDUL planetar cu 5G si cu ,,vaccinul” ucigash. Ei au muncit si au facut totul ca sa fie bine sa nu fie rau, vorba unui clasic in viata, dar pe bani, ori reptila Rockefeler nu le-a bagat in conturi cele 500 de miliarde si sclavii sunt inca bulversati si nu le vine a crede ca seful lor le-a tras tzeapa… Pana la G20 se dumiresc cu totii si sa vezi ce tezapa ia Rockefeler de la sclavi cand se vor intoarce impotriva stapanilor Rockefeller si Rothschild pe care ii vor vana sa-i dea pe mana Curtii Martiale Internationale.
  Credeti ca va fi vreun sclav care sa nu vrea sa-i vanda pe stapanii perversi ?
  Scena seamana cu un film cu Mel Gibson ,,Rascumpararea”.
  Familiei i se cerea 10 milioane de dolari pentru a rascumpara copilul rapit.
  Cand a vazut ca rapitorul principal umbla cu cioara vopsita, tatal a anuntat public ca pune recompensa cele 10 milioane de dolari pe capul rapitorului principal.
  Atunci toti l-au tradat pe rapitor si gasca s-a spart.
  Asa se va intampla cu reptilienii Rockefeller si Rotshchild.
  Va fi o placere sa-i vezi cum isi iau gatul unul altuia.

  • Zoaie bolnava

 5. În marș forțat, cu baioneta la armă!

  • Ai numai cacat la cap

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998