CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Explicatie: Ambasadorul beat a fugit dupa accident pentru a nu fi arestat de chinezi

1 comentariu / 2487 vizualizări / 22 mai 2020

Jurnalistul Dan Tomozei, corespondent al Radio China International, a revenit azi, cu noi elemente despre accidentul produs la beție de ambsadorul român la Beijing. Tomozei a furnizat sitelui Cristoiublog.ro o cronologie a fatelor, cu mențiunea că este de datoria MAE să rezolve problema:

”1) Ambasadorul României la Beijing a fost implicat într-un incident auto, la o oră la care traficul în capitala Chinei este îndeobște ZERO. La ora 3 din noapte sunt rarisime mașinile în trafic, în toată capitala.
2. După impactul cu autobuzul (mijloc de transport în comun) – mașina cu număr diplomatic 197-086 marca Huyndai, a pierdut plăcuța de înmatriculare
3. După impact, mașina cu număr diplomatic aparținând Ambasadei României nu a oprit și se pare că a fost protejată în rezidența ambasadorului.
4. Principalul motiv pentru care ambasadorul nu a oprit la locul incidentului a fost, se pare, starea bahică în care se afla acesta. Potrivit legilor chineze, un conducător auto aflat sub stare de ebrietate la volan este arestat de îndată.
5. Deși regulamentul cere ca absolut toate autoturismele diplomatice să fie parcate în cadrul ambasadei, mașina implicată în incident, cunoscută ca fiind folosită exclusiv de ambasador, se pare, că a fost reținută în rezidența aceastuia. 6. În dimineața incidentului, Ambasada României a fost contactată de autoritățile chineze pentru a solicita date despre conducătorul auto și pentru a înapoia plăcuța de înmatriculare pierdută la locul incidentului.
7. Autoturismul înmatriculat cu număr diplomatic 197-086 marca Huyndai a revenit în ambasadă la câteva săptămâni de la incident, după ce în complicitate cu angajați ai ambasadei a fost reparată.
8. Celelalte aspecte prezentate în cadrul interviului acordat domnului Ion Cristoiu sunt cunoscute în centrala MAE”, a spus jurnalistul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

 1. poza spune tot:
  -cerul nu se mai vede,este o pacla produsa de poluare permanent in pekin!

  tomozei e un gunoi vandut!
  ne face reclama la o chinezarie,sa fie de neamul lui!
  un colaborationist al comunismului chinez,la asta sa cascam gura?!
  e un avorton!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998