CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Exploziv: baroni pesedisti, instalati la sefia PNL Buzau

0 comentarii / 2729 vizualizări / 1 martie 2016

Partidul președintelui Iohannis chiar pare decis să facă un altfel de politică, drept pentru care e gata să importe direct de la adversarul politic, PSD, nume extrem de controversate, care nu își mai au locul acolo.

Potrivit unor surse din PNL Buzău, dar și presei locale, în cursul acestei zile va descinde de la București vicepreședintele Teodor Atanasiu, care îl va instala la șefia organizației, peste capul actualei conduceri, pe legendarul baron pesedist Ion Vasile. Considerat cel mai puternic și longeviv baron buzoian de după revoluție, Ion Vasile a plecat acum cîțiva ani la UNPR, apoi a revenit la social-democrați, unde a încercat, zadarnic, să preia puterea în organizația județeană. În consecință, Ion Vasile, puternic susținut de clanul Mocanu, tatăl, Victor, și fiul, Adrian, s-a reorientat spre PNL, după negocieri de taină cu Vasile Blaga și cu Cezar Preda. Încă și mai grav, organizația PNL Buzău apucase, deja, să-și desemneze candidații la Primăria Buzău și, indirect, la Consiliul Județean, (Constantin Ionescu și Caton Mateeșescu) fiind greu de crezut că tripleta Vasile-Mocanu&Mocanu va menține, însă, respectivele candidaturi. Conform aceorași surse, Vasile și cei doi Mocanu vor mai aduce cu sine în PNL și alți membri ai organizațiilor județene ale PSD și UNPR.
Demn de menționat faptul că, mai înainte de a bate la poarta PNL, cei în cauză și-au încercat norocul la ALDE, fiind, însă, refuzați de partidul lui Tăriceanu din cauza problemelor de imagine. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998