CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Exploziv: Basescu, in campanie electorala pentru Elena Udrea?

6 comentarii / 3643 vizualizări / 11 septembrie 2020

Misterul intrării fostului președinte Traian Băsescu în cursa pentru primăria generală ar putea fi lămurit de o declarație incendiară a fostului supergreu pesedist Miron Mitrea: salvarea unor apropiați prinși în mrejele Justiției, caz în care Elena Udrea ar fi primul nume care vine în minte.

Mitrea a declarat azi, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, că Traian Băsescu are un comportament atipic, de non-candidat, ceea ce nu îl caracterizează, dar asta ”Pentru că nu a intrat în campanie ca să cîștige, a intrat în campanie ca să își negocieze niște posturi la guvernare și, probabil, niște dosare ale unor apropiați. Probabil a primit ceea ce își dorea. A pornit un pic în campanie și s-a oprit. Este evident cînd un om se bate ca să cîștige și cînd nu se bate. E prima oară cînd Traian Băsescu nu se bate. Un om ca el, care nu a pierdut în viața lui niște alegeri….înseamnă că are o miză mare. Iar miza mare nu pot fi cîteva posturi de secretar de stat sau de șefi de instituții, nu poate fi asta. Miza mare poate fi în altă parte și eu bănuiesc că vrea să negocieze niște aranjamente pentru unii apropiați ai lui care au necazuri mari în justiție” a spus Mitrea.

Cel mai celebru apropiat al lui Băsescu aflat într-o situație gravă în Justiție este, se știe, Elena Udrea.
Să fi intrat Băsescu în cursă doar pentru salvarea fostei sale protejate de la Cotroceni? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Un escroc. Nu-l cauta politia si procurorii pentru ca el e Militia, Petrov… Un jeg, japita, jena etc

  • Ce vorbesti bai, nea Gheorghe? Iti este bine cu johannis 6 case care de destept ce este isi spune politruc? Ghinion pentru tine , bai Gheoghe!!!!!!

   • Tot paiața Securității este, la fel ca bețivul securist Petrov.
    Ce bine ți-a fost, pupinbăsistule, cu bețivul Petrov?

 2. Nu cred. „Justitea” lui klaun si a lui sica este adevarata, facuta de profesionisti, care respecta legea in litera si spiritul ei. Asta cu interventiile mergea pe vremea PeeeSeeeDeee-ului, dar acum cu ciuma galbena la butoane totul este roz si frumos. Si in alta ordine de idei, nu a scapat-o CIA sau FBI-ul de dosare pe vremea cand inchisa in Costa Rica, au stors-o de informatii? Sau au mai ramas niste dosare la un colt?

 3. Foto: lui Baseku-Petrov nu i se vede coada de drac dar ii mijesc cornitele… Leanta ne-arata ce are, fundul…Doua calamitati pentru Romania!

 4. Dintre toti condamnatii pentru coruptie a ramas doar Elena Udrea pentru care s-a stat pina la ora 2 noaptea sa aprobe condamnarea si urmarirea penala de catre parlament ! Bravo, Romanie ! Trei femei au platit scump intrarea lor in politica: Mona Musca(singura turnatoare la Secu) , Elena Udrea (cea mao mare hoata), Alina Bica(cea mai corupta procuroare). Barbatii (nechita, blaga, oltean, pescariu, buzoianu, sebastian ghita, coldea, ponta, sova, cucos, cel trimis in judecata de Bica, securist, oprea gabriel, mitica dragomir si multi altii) sint curati lacrima si sint la loc de cinste. Ludovic cu accident si mita electorala 50 mii euro este chiar premier! Halal tara!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998