CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Exploziv – Deputat PNL: Americanii si austriecii ne iau gazele si ne rascheteaza padurile

3 comentarii / 3839 vizualizări / 7 octombrie 2019

Noul guvern liberal pregătit de președintele Iohannis se anunță unul foarte dur cu marile companii multinaționale care acționează în România, la loc de cinste figurînd companiile din Austria, SUA sau Ungaria.
Într-o declarație politică parlamentară, deputatul PNL Daniel Gheorghe afirmă că modificarea operată legii off shore de către guvernul Dăncilă în favoarea companiilor interesate de gazele românești reprezintă un ”jaf” și ”un act la fel de iresponsabil şi antiromânesc” care ”va aduce mari deservicii României şi probabil pierderi cumulate de miliarde de dolari, în timp”.

”Aceste resurse naturale ale României, conform Constituţiei României, aparţin poporului român şi sunt proprietatea românilor” mai amintește deputatul.

” Schweighofer raşchetează pădurile României”

”Guvernul României trebuie să se gândească la necesităţile industriei româneşti, la securitatea energetică a României, să se gândească la ceea ce ar însemna conectarea la reţeaua de gaze a românilor care nu beneficiază de gaze naturale în acest moment, şi nu să devină pur şi simplu o sursă de materie primă pentru interesele altor ţări din zonă, cum ar fi Austria sau Ungaria, care practic să-şi satisfacă interesele geopolitice, prin exploatarea gazului din Marea Neagră. Pentru că în Marea Neagră – ştim cu toţii – există câteva companii străine – OMV, o companie austriacă cu legături strânse cu Rusia şi cu Gazprom, Lukoil, o companie rusească, şi Exxon, o companie americană, şi România trebuie să gândească din perspectiva intereselor sale strategice, nicidecum să ne trezim că pur şi simplu OMV o să extragă gazul din Marea Neagră, precum Schweighofer raşchetează pădurile României” acuză liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Cum zice asta? Guvernul pregatit de klaun retard va da o lovitura de gratie firmei schweinhofer? Cand? Cand doarme? Cum sa faca asa ceva cand klaun a intors legea padurilor in Parlament in urma unei scrisori trimisa tocmai de schweinhofer? Mai crede cineva in gogosile liberale?

  2. Eu unul nu … adică nu cred Daniel ghe e o voce singulara și da bine înainte de alegeri!

  3. […] Exploziv – Deputat PNL: Americanii si austriecii ne iau gazele si ne rascheteaza padurile […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998