CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Exploziv: Nastase nu exclude santajarea cu dosare a lui Geoana de catre Basescu

0 comentarii / 1312 vizualizări / 10 decembrie 2010

”PSD va trebui sa depaseasca rapid si unit acest episod” afirmă Adrian Năstase, cu referire la cazul Geoană, într-o postare pe blogul propriu. El îl critică sever pe colegul său de partid și sugerează, chiar, că e posibil ca acesta să fie șantajat de Băsescu.

”Am urmarit cu atentie ce s-a intamplat in aceste zile in care s-a “comemorat” infrangerea prezidentiala de anul trecut. Si am avut un gust amar provocat de declaratiile colegului Mircea Geoana, care a exagerat, din punctul meu de vedere” scrie Năstase.
”Problema nu este intre Mircea Geoana si Victor Ponta. Problema este intre Mircea Geoana si conducerea partidului. Si, intr-un sens mai larg, intre Mircea Geoana si toti cei pe care i-a dezamagit atunci si pe care incearca sa-i insele acum. Incercand sa plateasca si o polita celui care a castigat la alegerile pentru presedintia partidului. Dl Geoana trebuie sa fie insa constient ca nu poate intinde coarda la nesfarsit, iar incercarea de a poza in “dizident” marginalizat nu il prinde” mai spune el.

Fostul premier observă și implicarea promptă a președintelui în acest scandal: ”De altfel, Traian Basescu a si speculat aceste declaratii, incercand sa justifice incalcarea grava a Constitutiei si a ceremonialului de stat, de la 1 Decembrie, prin “mizeriile care se ascund” in spatele lui Geoana – care insa, in ciuda acestor “mizerii” trebuie “pastrat” la sefia Senatului! Nu pun in discutie afirmatiile celor care considera ca si in spatele lui Traian Basescu s-ar ascunde multe “mizerii’, dar daca Basescu stie despre anumite “mizerii ale lui Geoana, in masura in care ele sunt de natura penala, el este obligat de lege sa le transmita prietenui sau, Daniel Morar, si sa determine o schimbare, pe aceasta baza, a sefului Senatului. Daca nu sunt de natura penala, atunci ele reprezinta doar gargara obisnuita a lui Basescu, la televizor. Sunt tinute acele informatii ca element de santaj asupra lui Geoana?” se întreabă, retoric, liderul pesedist. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998