CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Facebook intra oficial in politica: candidatii liberali, la mina lui Zuckerberg

7 comentarii / 4258 vizualizări / 24 aprilie 2019

Scandal major în PNL, în ultimele zile, din cauza unui aspect cît se poate de digital, dacă se poate spune astfel: președintele partidului, Ludovic Orban, a făcut o criză de furie după ce a descoperit că Rareș Bogdan și Robert Sighiartău contabilizează mai multe likeuri la postările pe Facebook decît șeful lor politic. În consecință, conducerea PNL a luat măsuri drastice.

Prin decizia nr.63 din 23 aprilie 2019, Biroul Executiv al PNL stabilește:

”Articol unic

Unul dintre criteriile de evaluare a candidaților în vederea alcătuirii listelor Partidului Național Liberal pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor, va fi numarul de interacțiuni de pe contul sau pagina personală ale membrului PNL cu postările de pe paginile oficiale ale Partidului
Național Liberal, de la nivel național sau județean.
Fiecare membru PNL, deținător al unei pagini de Facebook, are obligativitatea de a intra o dată pe zi pe pagina națională și pe cea județeană a PNL și de a prelua pe pagina personala mesajele postate de Partidul Național Liberal pe paginile oficiale”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Sarcina de partid! Un share pt Sica Mandolina! Un share pt dichisitul sef de sala! Dar un share pt Alinuta cu ochelarii ei pornache, se poate?

 2. psd oricum e pe duca, e sub pnl, si daca prezenta e peste 35%, ar putea sa ia procente cu 1 in fata. guvernul nu mai are legitimitate. asta e efectul dragnea, dragi comunisti rusofili din psd!

  • Comuniștii securiști se află tocmai în PNL, pârnăiașii mafiei securiste care umblă încă liberi, slugoii Germaniei și, ce dramă, rusofilii din România, cu studii la Lomonosov.
   Desigur, sunteți peste mesedeu, nu intrați în panică.
   Fără carismă, doar cu proști, papițoi și securiști, n-aveți cum să nu le luați fața celor de la USRI-PLUȘ care sunt exact ca voi, atât doar că n-au avut șansa încă să fure ca membrii PDL.

  • ba, dupa ce fumezi si-ti injectezi, du-te-n plm la culcare ca vorbesti nefacute, idiotus nevertebratus!

 3. Astia-s cacanari, nu liberali.

 4. @asd vrabia mălai viseaza si curva viseaza sa fie virgina! Americanii au un cuvant ce caracterizeaza persoanele care pun botu la vrajeala ieftina!
  Inbreed! Dar asta e viața! Si ei e oameni si tb sa traiasca!

 5. […] Relatam înaintea alegerilor europarlamentare despre modul în care conducerea centrală a PNL înțelege propaganda virtuală, în sensul obligării membrilor de a interacționa cu pagina oficială de Facebook a partidului dacă vor să pupe candidaturi diverse. Ordinul era inclus într-o decizie oficială a Biroului Executiv Central noteaza inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998