CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Familia Soros dezminte: Nu ne retragem din Europa. Rămînem și ne concentrăm pe sprijinirea romilor!

2 comentarii / 2321 vizualizări / 31 august 2023

În urmă cu două săptămîni, vestea că fundația lui George Soros își sistează aproape complet proiectele din Europa a venit ca un trăznet pentru unii. Azi, a venit dezmințirea categorică și oficială din partea moștenitorului imperiului și președintele Open Society Foundation(OSF), Alex Soros: ”Nu plecăm de nicăieri, ne vom concentra și mai mult pe Estul Europei”. Și mai anunță că fundația se va concentra foarte mult de aici încolo pe sprijinirea minorității rome, în special în Europa de Est.

”Știrile că Open Society Foundations (OSF) și Soros „părăsesc Europa” sunt false” a scris azi Alex Soros în Politico. ”Nu plecăm. Europa rămâne de o importanță strategică uriașă pentru activitatea OSF, care a început în anii 1980, când tatăl meu a început să finanțeze gânditori independenți în Ungaria sa natală, pe atunci un satelit sovietic în Europa de Est comunistă. Și astăzi, cu toate defectele sale, Uniunea Europeană rămâne încă un far global al valorilor care ne modelează munca.
Mai mult, vom continua să ne sprijinim fundațiile din Moldova și din Balcanii de Vest, în timp ce acele țări lucrează pentru aderarea la UE, pe care – în cazul Balcanilor – tatăl meu a susținut-o pentru prima dată în anii 1990(…)
De asemenea, ne vom menține – și vom crește dramatic – eforturile noastre de a asigura un tratament egal pentru cea mai mare minoritate etnică a Europei, cele 12 milioane de romi (care trăiesc în principal în Europa de Est)” mai anunță Soros Jr. (B.T.I.)

foto: Unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Tiganii sunt si ei din neamul khazarilor, conform unor istorici renume, evrei nu khazari – falsi evrei.

  2. Deja au pus mana pe comertul din piete,taximetrie,comertul cu metale,alimentatie publica si tot ce vreti.Spuneti lui Soros sa nu isi mai cheltuie banii degeaba ,protejatii lui au acaparat Romania complet.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998