CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

FDGR-ul lui Iohannis acuza romanii de crime impotriva umanitatii

11 comentarii / 7589 vizualizări / 1 martie 2020

Forumul Democrat al Germanilor din România acuză românii, printr-o declarație parlamentară a deputatului Ovidiu Ganț, de crime împotriva umanității, la ordinul lui Stalin și amintește că, prin măsuri criminale, etnicii germani de la noi au fost trimiși la moarte, în Rusia, cu vagoanele pentru vite. Ganț mai etichetează evenimentul drept una dintre cele mai negre pagini din istoria României.

Într-o declaraţie cu privire la comemorarea a 75 de ani de la deportarea etnicilor germani în fosta URSS, deputatul etnic german amintește că:

”În luna ianuarie 2020, germanii din România au comemorat 75 de ani de la această tragedie, care a dus la deportarea a aproximativ 75.000 de etnici germani la muncă forţată în fosta URSS. În 14-15 ianuarie 1945 a început punerea în aplicare a acestei măsuri criminale. Reprezentanţi ai autorităţilor române, supravegheaţi de soldaţi sovietici, au năvălit în casele unor civili de etnie germană care nu aveau legătură cu războiul şi nici cu crimele făcute de nazişti, şi în baza unor liste pregătite din timp au smuls din sânul familiilor lor femei între 18 şi 30 de ani şi bărbaţi între 17 şi 45 de ani şi i-au încărcat în vagoane pentru vite. Au fost transportaţi, în aceste condiţii subumane, timp de două săptămâni în Donbas, Munţii Ural etc., internaţi în lagăre unde au suferit de foame, frig, diferite boli şi au muncit zilnic de dimineaţa până noaptea în cele mai grele condiţii. Măsura a fost îndreptată exclusiv împotriva etnicilor germani şi a dus la decesul a aproape un sfert dintre cei deportaţi, din cauza condiţiilor inumane de viaţă şi muncă din lagăre.

Această crimă împotriva umanităţii, pusă în executare la ordinul lui Stalin, rămâne una dintre cele mai negre pagini din istoria României, cu efecte catastrofale asupra evoluţiei comunităţii germane din ţara noastră.” mai acuză deputatul etnic german. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Fascistii striga „Fascistilor !” Ce crede Tovarasul Iohannis ? Presedintele Imobiliar ?
  Iohannis a devenit presedinte in numele
  FDGR ? Bravo Seku/KGB !

  • Escrocii imobiliari, membrii mafiei imobiliare din Sibiu, luptă împotriva corupției!?!

 2. Se pare ca sasii( cei care au ramas si nu s-au spanzurat sau au emigrat) au prins tupeul miticilor! Ce vor? Despagubiri? De acord! Cand Germania ne va returna datoria! @ asd Ce zici sifiliticule? Esti de acord cu țigoainării de nemti? Asa ii vad nemtii, nemti, pe sasi! Niste țigani!

 3. Pai, daca ati prins glas, inseamna ca nu s-a facut treaba bine si unii dintre voi ati scapat !
  Nu-i nimic, niciodata nu-i prea tirziu !

 4. Dar can klaun retard i-a improprietarit cu ceea ce nu era al lor, nu a fost crima impotriva umanitatii?

  • În niciun caz, sunt doar furturi și escrocherii!?!

 5. […] jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob atrage atenția în „Inpolitics” asupra unei declarații făcute de deputatul Ovidiu Ganț, reprezentant al Forumului Democrat al […]

 6. […] Această crimă împotriva umanităţii, pusă în executare la ordinul lui Stalin, rămâne una dintre cele mai negre pagini din istoria României, cu efecte catastrofale asupra evoluţiei comunităţii germane din ţara noastră.” mai acuză deputatul etnic german. (Bogdan Tiberiu Iacob – inPolitics.ro) […]

  • FDGR TREBUIE SCOS IN AFARA LEGII, ASA PRECUM SI NAZISTUL KLAUS IOHANNIS TREBUIE TRIMIS IN FATA UNUI TRIBUNAL PENAL INTERNATIONAL CARE SA-L JUDECE PENTRU INSTITUIONALIZAREA NAZISMULUI IN ROMANIA.

 7. […] FDGR-ul lui Iohannis acuza romanii de crime impotriva umanitatii […]

 8. […] Această crimă împotriva umanităţii, pusă în executare la ordinul lui Stalin, rămâne una dintre cele mai negre pagini din istoria României, cu efecte catastrofale asupra evoluţiei comunităţii germane din ţara noastră.” (B.T. Iacob–inPolitics.ro) […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998