CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Femeia terorizata din cauza lui Ion Iliescu. Si un semnal politic major

1 comentariu / 3135 vizualizări / 8 martie 2018

După ce, de-a lungul ultimilor ani, Ion Iliescu a decis să rărească contactele directe cu partidul pe care l-a ctitorit, refuzând să se mai pronunțe public în chestiuni politice ori să se mai afișeze în compania liderilor PSD, Inpolitics.ro a aflat, în exclusivitate, că fostul președinte al României a luat, la începutul anului, o decizie neobișnuită. Una care adâncește falia dintre el și pesediști.
Mai exact, în decembrie anul trecut, Ion Iliescu a hotărât să devină mult mai greu accesibil pentru apropiați și, pentru a se asigura de asta, și-a schimbat numărul telefonului mobil, în pofida faptului că-l folosea de mulți ani. Recent, am încercat să-l contactăm pe Ion Iliescu, pentru a-i solicita o declarație privitoare la apropiatul Congres extraordinar al PSD, dar, îl locul acestuia, ne-a răspuns noua posesoare a numărului. Este vorba despre o asistentă medicală care s-a plâns că nu mai suportă situația, pentru că primește zeci și sute de apeluri telefonice de la cunoscuți ai fostului șef de stat. Situația devine și mai grea în anumite momente, cum s-a întîmplat pe 3 martie, de ziua fostului președinte, cînd bombardamentul telefonic a atins culmea, iar mesageria telefonică i-a fost, efectiv, blocată cu maldăre de felicitări.

”Am fost de-a dreptul terorizată!!”

Potrivit ”victimei”, apropiații președintelui de onoare al PSD o deranjează zilnic, încă de la începutul lunii ianuarie. ”Țin să anunț public că acest număr de telefon nu-i mai aparține domnului Ion Iliescu. De două luni este înregistrat pe numele meu, prin intermediul unui abonament. Dacă aș fi știut că numărul a fost al lui Ion Iliescu, l-aș fi refuzat fără să stau pe gânduri! De când îl folosesc, sunt apelată zilnic de persoane necunoscute care doresc să vorbească cu domnul Ion Iliescu. Vă dați seama că nu este deloc plăcut! În fond, e vorba despre un deranj constant. Sunt asistentă medicală și răspund întotdeauna, chiar dacă nu cunosc numerele, fiindcă pe numărul acesta îmi telefonează și numeroși pacienți care își fac programări sau întâmpină situații neplăcute. Pe 3 martie, am fost de-a dreptul terorizată! Am primit sute de mesaje de felicitare pentru domnul Ion Iliescu, dar și sute de apeluri, până când, în pofida urărilor de bine, telefonul mi s-a blocat total. Cred că mi-a scris întregul PSD, de la lideri cunoscuți și până la oameni despre care nu auzisem niciodată! Până la urmă, dacă apelurile vor continua, probabil că voi renunța la număr. Îmi aduce prea multe bătăi de cap!”, ne-a explicat asistenta medicală.

Dincolo de asta, e cel puțin interesant faptul că Ion Iliescu a luat decizia să-și schimbe numărul de telefon la o vîrstă, totuși, atît de înaintată, și cînd, oricît de multe telefoane ar primi, nu se compară cu cele din perioada cînd încă era activ politic. Și nu e vorba doar de telefonul mobil, ci și de cel fix, de acasă, pe care, de asemenea, l-a avut ani îndelungați.
Să fie vorba, oare, de un soi de mesaj discret transmis PSD, prin care fostul președinte să marcheze ruptura sa totală de partidul pe care l-a creat? Posibil, chiar probabil. (Răzvan Gheorghe)

foto: ziarmm.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. iliescu vinovat pentru sangele varsat!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998