CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Femeile lui Traian si rochiile (prea) strimte

0 comentarii / 3139 vizualizări / 20 iulie 2012

„Imi reprosati Elena Udrea. Vreau sa stiti ca nu sunt responsabil de toaletele femeilor din PDL. Niciodata n-o sa-i spun unei femei, cum nu-i spun nici sotiei mele «Da-ti jos pantofii astia ca au tocul prea inalt, da-ti jos rochia asta ca-i prea stramta». Asta este o chestiune care tine de fiecare”, declara, mai ieri, Traian Băsescu. O declarație care a făcut valuri mari în presă, deși, poate, ar fi meritat ”săpat” mai în profunzime.

Asta, pentru că președintele suspendat se victimizează în cazul reproșurilor legate de Udrea, și ia distanță ca și cum nici usturoi nu a mîncat, nici gura nu îi miroase.
În fapt, nu de toaletele unor pedeliste celebre și sexy e responsabil Băsescu. Ci de inventarea și promovarea lor neortodoxă.

Și nu vorbim doar de Udrea, care s-a dovedit, pe undeva, cea mai inteligentă și abilă dintre toate. Ci de un lot întreg de femei care au făcut carieră în mod cel puțin dubios, apărînd peste noapte direct în poziții de vîrf, arzînd etape multe și necesare. Lucru care, din nefericire, s-a și văzut ulterior, cînd lipsa de experiența ori educația precară a început să lase urme adînci și triste prin demnitățile pe care le păstoreau.

A fost, să ne amintim, printre primele, Anca Boagiu, poate decana lotului, căreia președintele mărturisea cu o anume candoare că ”i-a văzut chiloțeii încă de cînd era mică”. Lucru care nu l-a scutit pe Băsescu de un moment extrem de jenant, la congresul la care a preluat șefia PDL, cînd a fost obligat să declare public, de la tribună, dacă are sau nu o relație amoroasă cu fosta ministresă a Transporturilor.

A fost Roberta Anastase, cunoscută animatoare pe la petrecerile feseniste de după revoluție, de la înălțimea celor 15 ani pe care îi avea la înregimentarea în partid și a fizicului impresionant, de Miss. Abia după ce a ajuns președintele Camerei, stupefiind o țară întreagă, s-a văzut că legendele despre miss-uri au ceva doze de adevăr. Prietenii știu la ce ne referim.

A mai fost Mioara Mantale, fosta reclamă la săpun Dove, propulsată prefect al capitalei, și despre care fostul soț declara public că, de și-ar da drumul la gură, multe cariere politice s-ar încurca. Din fericire pentru Mantale, omul a fost discret.
Ori Stana Anghelescu, anonima devenită ditai consilierul prezidențial doar pentru că soțul cotizase la greu, mai înainte de a-și pune ștreangul de gît, la campania băsesciană.

A fost și Lavinia Șandru, fosta animatoare la circ, transformată peste noapte în deputat, apoi trimisă mitocănește de președinte pe centura politicii, apoi recuperată și tot așa. Cea mai pronunțată urmă lăsat pînă acum de Șandru în politică e votul unicat împotriva Tratatului de la Lisabona, cînd a fost ratificat de parlament. Azi, același personaj critică la TV orientarea ”antieuropeană” a lui Ponta și Antonescu.
Alt personaj desprins din Circ, la propriu, e frumoasa Brîndușa Novac, care de la dresura de lei a trecut, în zodia PDL, la dresura de roni, cumulînd ilegal și imoral funcții gras plătite.

Despre Monica Ridzi ce să mai vorbim. Fosta dansatoare la bară prin cluburile Văii Jiului, a făcut în timp record o colecție de diplome și doctorate după care ar suspina și Stephen Hawking, iar apoi s-a văzut cocoțată în fotoliul de ministru. Acum, dansează lasciv la altă bară, cea din sala de judecată.

Altă frumoasă jună făcut politician la apelul bocancilor e fiica prezidențială, EBA, care a dovedit tinerilor români că pot fi și gîngavi, și incapabili ”să vorbesc cu tine” și totuși să ajungă în Parlamentul European, dacă sunt tentați suficient să obțină succesuri.
La fel de misterios au urcat în ierarhia pedelistă nume precum Raluca Turcan, Andrea Vass, tinere, frumoase, și cu spate puternic.
Au mai fost și cazuri mai mărunte, precum cel al Biancăi Jurcă, Laura Bota sau, mai nou, ex-pesedista Magda Bistriceanu, care au încercat ori încearcă pe mai departe să urmeze exemplele de mai sus, spre deliciul presei tabloide.

Ceea ce se poate remarca la toate aceste fiice ale Afroditei promovate dubios în partidul lui Zeus e că își obțin, în general, posturile strict pe bază de numiri. Cînd e vorba să dea piept cu electoratul, 99% eșuează lamentabil, sau sunt nevoite să arunce sume uriașe pentru a cîștiga ceva voturi.
Periodic, pedelistele se lamentează că sunt prea slab reprezentate în funcțiile importante, că politicienii români sunt misogini etc.
Probabil că ăsta e prețul plătit, însă, atunci cînd urci treptele partidului doar grație toaletelor strîmte, pe care, cum aflăm, nici măcar președintele țării nu le poate da jos. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998