CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fenechiu: ”Basescu e un câine în dosul gardului care latră să ne arate cît de dur e”

0 comentarii / 1594 vizualizări / 13 noiembrie 2012

PNL reacționează tăios la ieșirea de luni seara a președintelui, comparîndu-l pe acesta, metaforic, cu un maidanez care își face simțită prezența prin lătrături de după gardul Cotrocenilor, o imagine nu tocmai măgulitoare pentru șeful statului. Purtătorul de mesaj este vicepreședintele Relu Fenechiu, într-un interviu acordat prestigiosului Radio France International, azi dimineață.

”După referendumul din iunie, Traian Băsescu mai mult a tăcut şi, după părerea mea, bine a făcut(…) Afirmă că va numi un ministru în interesul naţional. Dacă Traian Băsescu îmi spune mie că domnul Boc a fost numit în interes naţional, atunci înseamnă că şi eu şi marea majoritate a românilor suntem proşti, pentru că pentru mine interes naţional înseamnă interesul unei majorităţi a populaţiei de a trăi mai bine, interesul unei majorităţi a populaţiei de a avea o ţară în care să trăim mândri, cinstiţi, corecţi. Numai asta nu s-a întamplat în perioada guvernării Boc” a punctat Fenechiu.

”Traian Băsescu trebuie să înţeleagă că mecanismele democraţiei sunt reglate de către majorităţi, iar atunci când USL va ieşi câştigător cu o largă majoritate, un om, fie el şi Traian Băsescu, nu poate să decidă împotriva acestei majorităţi, care de fapt reprezintă majoritatea populaţiei din România, iar dacă USL va veni şi va propune un prim ministru, Traian Băsescu are două soluţii: să îl accepte sau să plece acasă. Dacă dumnealui consideră că ceea ce propune USL nu este interes naţional, iar ceea ce propune el este în interes naţional, atunci înseamnă că el nu mai înţelege ce doreşte majoritatea populaţiei României. Îns, vă spun eu că nu va avea curajul ăsta. Încearcă aşa să mai arate că… Ştiţi cum este? Este ca şi cum ar fi un câine în dosul gardului care latră aşa şi ne spune nouă, ne arată nouă cât de dur este” a conchis greul liberal. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998