CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Fenomen periculos: în presă apar liste negre cu radiouri și televiziuni care trebuie închise de CNA

9 comentarii / 2249 vizualizări / 7 martie 2023

”Clubul de Presă atrage atenția asupra faptului că atacurile împotriva libertății de expresie provin nu numai din direcția CNA sau a unor reprezentanți ai clasei politice ori a unor agenți de influență ai statului subteran. Spre profunda noastră îngrijorare, unele atacuri sunt generate chiar din interiorul unor redacții. Cea mai recentă agresiune de acest fel s-a produs la începutul acestei săptămâni, când în „Revista 22” a fost publicat un adevărat rechizitoriu, autor fiind, nu este nicio glumă, un profesor de dezinformare, împotriva postului de televiziune România TV.

Motivul principal fiind faptul că, în cadrul unei dezbateri organizate de cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu, și-a exprimat opiniile o anume Marina Tauber, șefa protestatarilor de la Chișinău, despre care redacția respectivă susține că ar fi agent al propagandei ruse. Consiliului Național al Audiovizualului i se solicită prin respectivul articol nici mai mult nici mai puțin decât să refuze să mai prelungească licența unuia dintre cele mai cunoscute și accesate televiziuni din România.

În consecință, Clubul de Presă va monitoriza și acest tip de derapaje, informând opinia publică asupra pericolului pe care acestea îl prezintă din perspectiva unei informări corecte și complete a cetățeanului” se arată într-un comunicat al Clubului, semnat de fondatorul Sorin Roșca Stănescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. „liste negre cu radiouri”

  -prefferam „atacul la persoana”.

  (radoiul = unde hertziene,
  dupa numele jidovului Hienrich Hertz)

 2. … Nu eram dintre aceia care credeau că prin „west” umblă câinii „cu covrigi în coadă”; dar măcar nu vom mai trăi în minciună – îmi spuneam în ’89. Și probabil, mulți alții, la fel.
  Eram la vârsta adolescenței când am văzut (pentru prima oară) filmul „12 oameni furioși”; film care m-a marcat : – Uite ce înseamnă să poți vorbi liber; și să trăiești între oameni liberi, ce vorbesc deasemenea, liber ! (liber, nu iresponsabil; asta e altceva).
  Și n-aș fi crezut „în ruptul capului” că vom ajunge să vedem Minciuna și mai stridentă, și mai degradantă și mai sufocantă, lăbărțată peste întreaga „Lume Civilizată”. Și, mai mult, să văd că „izvorul Minciunii” și al „decadenței” morale, să fie tocmai ”USA”! Lume în care noi ne-am pus toate speranțele, și care, pentru a fi și noi, „acolo”, am făcut atâtea sacrificii…
  … Sub ochii noștri se desfășoară o luptă. Dar dincolo de „fratricidul” Ruși – „Ucraineni” și dinco-lo de lupta dintre Polii de Putere „vechi și noi”, vedem lupta Minciunii care vrea să ucidă Adevă-rul. Lupta bunului-simț cu ticăloșia. Lupta înțelegerii între popoare – toate popoarele lumii, așa cum le-a lăsat Dumnezeu pe pământ – cu ura viscerală, din „ficați”, ura „scrâșnită” și artificial crescută de niște scelerați pe care ”lumea nu poate să-i mai încapă”…
  Ce căutăm noi aici ?

 3. „Corectitudinea” aceasta politica care naste cenzura este cea mai infama imoralitate, o crima la adresa libertatii si a spiritului liber uman.

 4. Corectitudinea politica de naura stangista nu trebuie sa surprinda pe nimeni. Stanga niciodata a acceptat democratia. De fapt partidele comuniste oriunde in lume promiteau in campanie electorala ca daca castiga vor suprima celelalte partide. 2. Pt, cine nu stie social-democratia are aceleasi idealuri cu partidul comunist, numai ca vor sa impuna ceste idealuri mult mai lent.

  • Hm! Ai dreptate! Conform parerilor tale, cei de GDS sunt, evident, social-democrati, nu-i asa? Ca social-democratii sunt cei ce scriu in „22”

  • Ce caricatura de dreptofag generic esti, phoai, lozinci multe, carti citite zero.

   • Ai draci pe tine, loaza !?

   • Daca ar fi vb sa ne batem in carti citite si studiate, nu cred ca m-ai depasi! Dincolo de asta, totusi eu n-am incercat sa-ti impun parerile cu argumente de … Ferentari!

 5. Moldovenii „‘FRATII”” nostrii ar trebui sa-si vada lungul nasului.Aceste isterii cu spioni si daramatori ai statului de drept sunt de fapt cetateni de etnie rusa si rude colaterale rezultate din casatorii mixte si simpatizanti ai fostului Imperiu Sovietic.Au dreptul de a protesta ,ce sa le faci,ca in Ucraina le interzici presa,radiourile,tv-urile,nu mai accepti suporteri la meciurile de fotbal?Maia Sandu vrea in UE si NATO,sa se uite la Ucraina.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998