CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ficusul de la Cotroceni s-a scos: Singapore lansează orhideea ”Iohannis”

2 comentarii / 2998 vizualizări / 9 martie 2023

Comunicat oficial al Ministerului de Externe singaporez:

”Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitația președintelui Halimah Yacob. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Singapore și România. Președintele Iohannis va fi însoțit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, și de înalți oficiali ai Președinției României.
Președintele Iohannis va beneficia de ceremonialul de întâmpinare la Istana, pe 10 martie 2023. Va avea o întrevedere cu președintele Halimah și va avea o întâlnire cu premierul Lee Hsien Loong. Președintele Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, găzduiți la un banchet de stat de către președintele Halimah și dl Mohamed Abdullah Alhabshee”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Câtă jignire pentru doamnele din România! De unde și până unde drăguța asta cu aere de adolescentă întârziată și cu evidente lipsuri în materie de bun gust este …Pria Doamnă?!!

    • De când i-a votat poporul soțul deși era cât se poate de clar ce fel de on era.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998