CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Film de legendă, declarat ca incitator la extremism! Michael Caine: ”Un rahat!”

7 comentarii / 3556 vizualizări / 9 martie 2023

Celebrul film istoric din 1964, bazat pe evenimente reale, ”Zulu”, incită la extremismul de extremă dreaptă, este concluzia unui program menit să combată terorismul, al guvernului britanic, informează Sky News.

Filmul istoric din 1964 îl prezintă pe Sir Michael Caine, unul dintre cei mai titrați actori din istorie, în rolul locotenentului Gonville Bromhead, care este unul dintre ofițerii din trupele britanice care luptă cu indigenii africani în războiul anglo-zulu din 1879.
Luna trecută, filmul a fost etichetat drept „text cheie” pentru „naționaliștii/extremiștii albi” într-o secțiune a programului de combatere a terorismului ”Prevent”, care a constatat că guvernul nu face suficient pentru a combate „extremismul islamist non-violent”.

„Acesta e cel mai mare rahat pe care l-am auzit vreodată”, a reacționat Caine când i s-a transmis știrea în timpul unui interviu pentru The Spectator.
În urma concluziilor Independent Review of Prevent, publicate la 8 februarie, au fost recomandate o serie de reforme. Ministrul de Interne Suella Braverman a declarat că a acceptat „din toată inima” toate cele 34 de recomandări și s-a „angajat” să realizeze rapid schimbări pentru a proteja țara de „amenințarea reprezentată de terorism”.
Programul ”Prevent” a fost lansat de Priti Patel, când era ministru de interne în 2019, pentru a proteja persoanele vulnerabile de a fi atrase de terorism, mai relatează Sky News. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi acest film?

  2. Teroristii sunt chiar acestia, de genul tipei Sulla Braverman, care ne terorizeaza cu prostiile lor. Britanicii merg accelerat spre idiocrație si terocratie. Populatia, câtă mai rămâne intreagă la minte, trebuie sa ii inlăture pe acesti idioți care terorizeaza o lume cu paranoia lor.

  3. Pentru T.BucurIn arhive gasesti filmul. A fost dat si pe PROtv daca esti interesat. Vezi www filme bune subtitrate si mergi la „filme vechi”!

  4. & După ce rușii „au redescoperit” nazism în comportamentul unor lideri actuali , englezii „redescoperă” extremismul, ? Cine „se luptă” cu rușii ajunge ca rușii, ? Ar putea fi și că vor și englezii să devină republică , ca și americanii, ? După ce s-au retras din Uniunea Europeană s-ar putea să nu le mai convină nici cu Commonwealth , care le aduce mulți migranți din fostele colonii în Marea Britanie, ?

  5. & Ce „clasic” a spus bă chestia, ,,Cine „se luptă” cu rușii ajunge ca rușii”, ? O fi spus-o și Pleșu, ? Rușii nu prea par a mai fi interesați de români , alții fiind mai insistenți „să lupte cu rușii” , rușii fiind totuși mai puțin „aglomerați” , „din foste colonii”,?

  6. & Un alt aspect despre cei ce susțin tema conflictului dintre ucrainieni și ruși este că sunt aproape exclusiv de rasă albă, ?

  7. & O formă de ,,copy-paste”, ,,de rusism” , care a mai fost „răspândit” și după 1945 ,de către unii dintre albii vestici, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998