CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Finanțistul Câciu, pulverizat de PNL: ”Principalul responsabil pentru deficitul bugetar”

8 comentarii / 3583 vizualizări / 12 iunie 2023

„Ministrul Adrian Câciu trebuie să plece din fruntea finanţelor româneşti, este principalul responsabil pentru deficitul bugetar de 27,35 de miliarde de lei, înregistrat după primele patru luni ale anului, deoarece, din dorinţa de a da bine în faţa şefilor de la PSD, a supraestimat veniturile şi a subestimat cheltuielile pentru bugetul pe 2023” acuză deputatul PNL Călin Bota, într-o declarație în parlament.

”Datele oficiale arată că, în primele cinci luni din 2023, ANAF a încasat 148 de miliarde lei, cu 9,4 miliarde lei mai mult decât în aceeaşi perioadă din 2022. Creşterea încasărilor s-a realizat cu un efort substanţial din partea ANAF şi a preşedintelui acestei instituţii, Lucian Heiuş, un profesionist care a obţinut rezultate foarte bune în combaterea evaziunii fiscale. Şi tot cifrele spun că, în primele cinci luni din acest an, diferenţa dintre sumele care trebuiau colectate şi cele încasate efectiv este de aproape 9 miliarde de lei, din care cea mai mare parte, aproape 8,5 miliarde de lei, provine de la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, condusă de Ionuţ Mişa, un specialist din PSD, garantat de Liviu Dragnea şi Radu Mazăre.
Prin urmare, măcar în ceasul al 12-lea, PSD trebuie să dezbrace haina ipocriziei politice, să îşi asume responsabilitatea pentru situaţia dezastruoasă de la Ministerul Finanţelor şi să îi retragă la vatra partidului pe „marii specialişti” Adrian Câciu şi Ionuţ Mişa” mai acuză liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Cu Câțu nu au fost deloc exigenti cei din PNL, că a fost o catastrofă! Văd ca acum mai e un trend, se ridică in slăvi persoana lui Heiuș. Nazistul acesta a pus presiune pe contribuabilii mici si foarte mici, ne spioneaza comenzile online si transporturile de colete, practic, tot ce a dorit, i s-a indeplinit. Acum cca 2 luni a fost un comunicat pe site-ul ANAF prin care ”profesionistul” Heiuș ne transmitea ca companiile multi-nationale, in frunte cu OMV, nu au incălcat nici o lege in RO, conform verificărilor lui. Un individ care are la bază o facultate de mecanica si studii economice absolvite dupa anii 2000. Marius Marinescu i-a transmis o listă cu 100 companii care au cifre de afaceri de peste 100 mil. euro si care au profit de 0 lei. Dar ”profesionistul” nu i-a deranjat pe acestia, el făcea spume numai când se referea la PFA-uri, coafeze si altele. Guvernul se înarmează fara măsură iar Câciu trebuie sa scoată bani? De unde? Intotdeauna se pune presiune pe cei mici, in timp ce ăia mari huzuresc pe spinarea României. Ceea ce s-a incasat de la ANAF s-a dus exclusiv pe fundul lui Zelenski, Maia si alti paraziti din SUA&Occident. Nu la educatie, sănătate, etc. In ritmul in care ne inadtoreaza nebunul de Ciucă, ar trebui sa plătim zilnic impozite, si tot nu le-ar fi suficient.

 2. „Plusul” de 9 miliarde cu care se laudă liberalul reprezintă cca 6%, adică mult SUB rata inflației de 17%. Adică în termeni reali încasările marelui specialist PNL sunt în scădere cu vreo 10% :))

 3. Dominoul satranistilor a inceput sa cada si in Romania.

  ,,Corporația americană a dat faliment la începutul acestei luni și ceea ce am urmărit la așa-numitele noastre știri sunt spectacole de teatru corporative. Dovezile pentru acest lucru sunt clare.
  Primul lucru de observat este că Washington DC rămâne un oraș fantomă. După cum confirmă această știre, lucrătorii guvernului SUA „aleg să rămână acasă, poate pentru totdeauna, lăsând vaste birouri federale goale și orașul în dificultate”.
  https://news.yahoo.com/us-capital-sputters-federal-workers-014754534.html
  O altă dovadă este că porturile americane s-au închis și comerțul se prăbușește. Închiderea porturilor precum Seattle este pusă pe seama „disputelor de muncă”, dar asta nu explică prăbușirea cererii de cutii de carton, un pilon al comerțului.
  Surse din societatea secretă din Asia explică că încercarea de a folosi aurul regal taiwanez și thailandez pentru a menține funcționarea corporației americane a fost oprită. De aceea exporturile către SUA au fost oprite.
  Marea „poveste” este o poveste completă din BS a președintelui american Donald Trump fiind acuzat pentru „păstrarea documentelor guvernamentale la el acasă”. După cum notează mulți oameni, Trump a fost inculpat pentru ceva care nu este ilegal.
  „Acuzarea lui Trump” face în mod clar parte dintr-o campanie sofisticată – a susținătorilor săi Rothschild/Harriman – de a înlătura avatarul Rockefeller „Joe Biden”. Prin crearea unui precedent legal cu Trump, ei pot merge acum după „Biden”. Acesta este motivul pentru care presa corporativă a raportat pe scară largă audierile Congresului despre modul în care Biden a acceptat „5 milioane de dolari în mită.” – simultan cu rechizitoriul lui Trump.
  Semn că armata americană acționează în sfârșit și îl recunoaște pe Trump ca comandant șef, radioul forțelor armate americane, care până acum a fost 100% propagandă pro „Biden”, raportează acum povestea despre mită „Biden”. . Observăm că Trump are acum protecție militară și nu de serviciu secret.
  Am vorbit cu creatorul Sistemului Financiar Cuantic, care a explicat „O mulțime de oameni datorează o mulțime de bani și vor să arunce cu piciorul pe drum, Randamentul obligațiunilor suverane este artificial. Bonurile nu au nicio valoare; sunt spălarea banilor. Toată lumea merge la etajul 18 [la sediul BRI] din Basel [pentru a-și obține banii falși]. Cartelul este familia Rothschild. Întregul peisaj geopolitic este reprezentat de toate familiile care refuză să renunțe la teritoriul lor.”
  Sursa notează că „războiul biologic calibrat cu atenție” al familiei Rockefeller este de fapt un semn „își pierd influenta și ei știu că o pierd”.
  Rothschild, șeful iezuiților și alții s-au predat acum, spune el. „Sfârșitul KM-ului a fost… ‘’ ‘’

  • Trecusi de la „satanisti” la „satranisti”, „Zoaie”?
   Joaca si sotronul, schizofrenicule!

  • Ce ai băi, oligofrenule, ți-au greșit circumcizia? :)))

 4. Ai luat alea 8 miliarde taxă de solidaritate de la OMV?

 5. Va răspund eu , cum e cu taxa aceea de solidaritate. Nu le-a luat , pentru ca s -au opus liberalii. ( iar pe unul numit Dragnea l-au băgat în pușcărie pentru ca a încercat sa ia taxa de la cei ca OMV , bănci, …)

 6. Dupa ce a facut rahatul praf la MF.

  Bolos e tot frate Mason cu Caciu?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998