CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Firea, despre compensatiile guvernamentale: Cinism grotesc

2 comentarii / 1700 vizualizări / 16 septembrie 2021

Senatorul PSD Gabriela Firea a analizat proiectul Guvernului privind acordarea de compensații la plata facturilor și a tras concluzia că dă dovadă de cinism grotesc și că este praf în ochii românilor.

„Este de un cinism grotesc măsura guvernului pentru că se compensează doar o foarte mică parte din creșterile de preț, care – în condițiile scumpirilor continue – va deveni absolut irelevantă. La o factură în care scumpirea înseamnă 100 de lei în plus, compensația e de cel mult 18 lei. E ridicol, pentru că rămâne o majorare de 82 de lei (82%) a facturii. E ca atunci când un tâlhar te jefuiește de 100 de lei și după ce l-a prins poliția, îi dă drumul să plece cu tot jaful, iar polițistul îți compensează 18 lei din pagubă”, a explicat Gabriela Firea, pe Facebook, conform Mediafax.

Senatorul mai spune că singura soluție este cea propusă de PSD privind plafonare temporară a prețurilor simultan cu acordarea de compensații adecvate atât populației, cât și firmelor care au dificultăți în plata facturilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Fufa asta s-a propus Prim Ministru? In duo cu Pandele? Tare! Chiar ne ia Dracu’ ! Sau e propunerea lui Marcel Ciolacu?

  2. Doamna senator sa faca bine si sa-i ceara socoteala lui Ciolacu, nu astora de fura curent – la propriu – ca ei tin PeNeLe la guvernare! Nu Iohanis si nici “Serviciile”, ci Pe…Se…De…!
    Ca Ciolacu este “sursa la SRI” – nu ofiter acoperit (ca pentru asta chiar iti trebuie scoala, ca el este decat un biet manglitor/daunator de pe la Buzau )o stie toata lumea… ca madam Senator e vanduta prin al sau sot la niste unii de prin SRI si SIE (via Felix STROE… oare de ce RAJA Constanta opereaza in Ilfov si prin alte judete?! – pentru cei care nu stiu acronimul, RAJA = Regia Autonoma Judeteana Apa Constanta ).
    Hai ca e haios! Dupa ce ca fac combinatii – asa, mai pe ascuns – tocmai ce “marea senatoare si al ei sot” l-au pus si pe ala micu’, de la Buftea, sef la CNAIR! Da, dl. Pistol, de tocmai l-a intromisionat Citu in CA la CNAIR (neam cu primarul din Buftea) a preluat interesele neamului Pandele&Firea… si cica nu e Ciolacu, PSD si Firea pe mana cu Citu…
    Si cica PeNeLeul lui Citu nu e pe mana cu PeSeDe… Iohanis dixit!
    Furati baieti si fete, furati… dar – macar – nu ne mai luati pe toti de prosti!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998