CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fiul lui Mihai Stanisoara, numit de Ponta subprefect de Mehedinti

1 comentariu / 3259 vizualizări / 15 octombrie 2015

Fostul parlamentar PDL, ministru și consilier prezidențial Mihai Stănișoară, demisionat misterios din partid acum cîteva luni, are motive de satisfacție: fiul său, Andrei, a fost numit, la puțin peste douăzeci de ani, de premierul Victor Ponta în funcția de subprefect al județului Mehedinți.

Informația e dezvăluită pe Facebook de liberalul Ludovic Orban, care notează, sarcastic: ”Evident ca in aceasta istorioara nu este vorba de traseism pollitic, nu este vorba de nepotism, nu este vorba de ilegalitate sau de politizarea administratiei. Nu. Este vorba doar de promovarea tinerilor. Sigur ca miile de functionari publici de cariera din judetul Mehedinti, care ar fi putut aspira legitim la o functie de suprefect au fost batjocoriti de guvern. As mai adauga la final ca mai „exista o explicatie”. Domnul Stanisoara este doctor, cu un doctorat obtinut la Academia Nationala de Informatii si l-a avut ca indrumator la doctorat pe nimeni altul decat pe, evident… Gabriel Oprea”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. stanisoara nu e consilierul lui iohannis, bai, comunistule de gabi mihalcea de pe facebook, stanisoara e sluga lui tariceanu acuma. mai informeaza-te , kaghebistule

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998