CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Florian Coldea, băscalit pina si de fostii securisti: ”Vrabia malai viseaza!”

3 comentarii / 5677 vizualizări / 19 septembrie 2017

Fostul șef al CIE pe Europa de Vest, Silvian Ionescu, îl ironizează crunt, într-o postare pe Facebook, pe generalul Florian Coldea, după interviul de azi, susținînd că el și serviciul său nu au nicio legătură cu domeniul intelligence-ului.

”Ca sa para mai interesant, Coldea sugereaza ca munca lui a fost de ” intelligence „!!! Precum bine stiti, se numește Central Intelligence Agency omologul lui SIE de la noi.
Serviciul Român de Informații nu ar trebui să aibă nimic de a face cu Intelligence, că nu are spionajul ca obiect de activitate. Da, Coldea le bălmăjește, că sună mai bine la fraieri. Nu, neică, ai fost conducătorul unei agenții interne de investigații, nu de spionaj. Ăla e extern. Vrabia mălai visează” mai scrie fostul ofițer CIE. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Va dati dvs seama in ce stadiu de dementa colectiva a ajuns acest popor mioritic!?

  2. Oare nu greseste Silvian?Cred ca nu ”viseaza malai”SRI-ul,ci chiar se considera ”intelligence”,intrucat chiar au o revista de propaganda cu acest nume si in care am citit un interviu luat ”acoperitului”l LIV.Mihaiu (marele”antisecurist”) unde acesta ii lauda de mama focului.

  3. Are dreptate…Coldea. Toate serviciile si multe alte organizatii paralele dirijate sau coordonate de ele din romy fac spionak, crime, furturi, atentate si santaje. Toata Romania face, de cand exista romani. Doar ca acum e mai clar pentru ca neimplicatii au fost omorati in anii astia si au ramas doar satanistii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998