CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

Florian Coldea – noua vedeta a SNSPA

6 comentarii / 5768 vizualizări / 15 octombrie 2020

Fostul șef operativ al SRI, generalul (r)Florian Coldea, este din acest an universitar profesor la SNSPA, universitatea care se află în epicentrul scandalului monstru din ultimele zile după ce s-a aflat că Andi Manciu, șeful Grupului strategic de comunicare, și-a falsificat biografia pretinzînd că a absolvit-o.

Potrivit dezvăluirilor jurnalistului Ionuț Cristache din emisiunea România 9 a TVR, aducerea lui Coldea la SNSPA a provocat deja tensiuni interne în interiorul universității, corpul profesoral nevăzînd-o cu ochi buni. Fostul șef al SRI l-a înlocuit la catedră pe profesorul universitar doctor Mihai Ionescu, general și istoric, la Departamentul de studii europene din subordinea SNSPA. Florian Coldea a încercat fără succes, reamintim, să urmeze cursurile polithenicii din Arad, și a fost plasat ulterior de unchiul său, generalul SRI Dan Gheorghe, la Academia de Informații, facultatea de psihosociologie. Acum doi ani, Coldea a devenit profesor și la cea mai prestigioasă universitate din România, Babeș-Bolyai, unde preda „Intelligence şi decizie politică”. Un curs la care chiar pare să se priceapă.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Un impostor pur sange. Exemplu tipic de asa nu, validat negativ. Plus o cauza a dezastrului national.

 2. Să reamintim faptul că plagiatul doctoral al lui Coldea nu a putut fi constatat pentru că i se pierduse teza impostorului.

  Pentru susținerea unei teze de doctorat, minim patru exemplare ajung la membrii comisiei (inclusiv conducător doctorat), iar două exemplare sunt predate la rectoratul universității (1 exemplar pt minister, 1 exemplar pt consultare publică la biblioteca universității).

  Când ți se „pierde” teza înseamnă că ești un escroc.

  P.S. Nu ai ce să cauți în fața studenților cu ochii dații peste cap de 31 de ori în 3 secunde.

 3. Omul ăsta chiar nu are simțul ridicolului. Știe toată lumea că a rămas repetent de 2 ori și că și-a plagiat teza de doctorat. Cum să ai pretenția să ți se spună profesor universitar!?
  Probabil că se duce cu o misiune la SNSPA; poate instituția nu mai produce suficienți idioți utili câți necesită planurile lui Soroș pt România.

 4. DAAA.La Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) este locul politrucului politiei politice a securitatii PCR/PNL/Basescu/Iohannis, Coldea Florin , un taranoi care ar fi ramas in opinci daca nu erau stalinistii lui Basescu Traian. In ceea ce priveste SNSPA aceasta este noua scoala PCR ”Srefan Gheorgghiu, deoarece toare scursurile subumane stalisnit/naziste si ”scolesc aici pentru a contribui la dezumanizarea oamenilor si pentru aceasta nu s epoate alia decat cu ERASMUS o mizerie nazist/stalsinita occidentala. DOVADA STA SI-N CAZUL HULIGANULUI USR,MANCIU.

 5. Mie îmi place de omul Florian Coldea.In rest,nu mă interesează!Funcția,pregătirea,rudele,viața să îmi aparțin.Nu dau doi bani pe părerea voastră.

 6. Cred că tine că e un țărănoi prost crescut și bun de aruncat la lada de gunoi a scursurilor desfrâul ii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998