CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost consilier prezidential, afirmatie-soc: Presedintele – ”impachetat” de propriii sfetnici

7 comentarii / 5424 vizualizări / 30 octombrie 2018

Un fost consilier prezidențial pe probleme de politică internă dezvăluie un element de-a dreptul șocant, anume că la Palatul Cotroceni e o practică obișnuită ca președintelui să i se ascundă informații importante, ba chiar cruciale, de către propriii consilieri.

Astfel, pornind de la scandalul dosarului lui Augustin Lazăr, fostul consilier prezidențial din mandatul lui Traian Băsescu, politologul Raluca Boboc, scrie pe Facebook că e foarte posibil ca Iohannis chiar să nu aibă cunoștință de anumite elemente din dosar, ”grație” manevrelor propriilor oameni.

”Cenzură la Cotroceni!
Toader cere să se verifice dacă cele trei dosare privind candudatura lui Lazăr – MJ, CSM și Cotroceni – conțin aceleași documente. Singurul scenariu plauzibil ar fi ca lui Johannis i s-au cenzurat anumite informații din dosarul de candidatură al lui Lazăr.
Cenzura la Cotroceni este o stare de fapt destul de des întâlnită.
Cel puțin în mandatul lui Băsescu, anumiți consilieri prezidențiali – și nu numai – obișnuiau să-i ascundă acestuia informații relevante. Băsescu, când spune că nu a știut de existența protocoalelor SRI-DNA, foarte probabil spune adevărul” mai scrie Boboc.

O afirmație, aceasta din urmă, menită să provoace fiori: dacă ar fi reală, oare ce valoare ar mai avea funcția prezidențială în stat, alta decît cea de marionetă absolută în mîinile unor sforari?
Și dacă unui lup de mare hîrșîit precum Băsescu i se aplica asemenea tratament, la ce să ne așteptăm de la un boem precum Klaus Iohannis? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. tacerea, e de aur

  2. ce vrajeala!!! „n-am stiut domne, sunt nevinovat!” hai sictir, fa Boboaco! nu ne lua de prosti…

  3. „Un boem precum Klaus Iohannis”, cu sase case platite din meditatie? Hmm,….

  4. Poate de aceea marinerul avea o sursa alternativa de informatii- am numit-o aici pe Elena de la „El buen pastor”. Sa-si ia si klaun una, daca poate.

  5. Acrii strugurii!
    E veche. Daca nu sunt eu, e doar pentru ca altii triseaza …

    • Muistul nazist Iohannis s-a crezut mare strumf. S-a dovedit a fi o puță bleagă, parte a unei mafii securiste imobiliare. I s-au aranjat procesele, și-a promovat securiștii care l-au scăpat de pârnaie, iar acum vor merge toți la pârnaie.
      Tu ești cam ultimul prostovan care continuă să înghită scenariul muie.

  6. Dar este EVIDENT ca d.kwi este pus doar de decor la Cotroceni de deep state( intern&extern) …Si ce mult ii place viata dulce pe care o are…O mare teapa luata de romani….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998