CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Fost consilier prezidențial, dezvăluire-bombă: Adevărul din spatele suspendării lui Băsescu, în 2012

13 comentarii / 5344 vizualizări / 28 mai 2023

”În vara anului 2012, un acoperit al serviciilor de informații, infiltrat la Palatul Cotroceni pe poziția de consilier prezidențial, îi susura lui Traian Băsescu în urechi scenariul conform căruia PDL poate câștiga alegerile parlamentare din toamna acelui an doar dacă președintele ar fi trecut din nou printr-o procedură de suspendare a sa din funcție” scrie, pe Facebook, fosta consilieră prezidențială a lui Băsescu, analista Raluca Boboc.

”Cum, necum bătrânul marinar s-a lăsat vrăjit de acest cântec de sirenă și așa a ieșit la rampă celebra revistă „Nature” care îl acuza pe premierul Victor Ponta de plagiat, suspendarea și tot acel scandal care a zguduit din temelii întreaga scenă politică.
Rezultatul acelor lupte crâncene a fost unul devastator pentru toți actorii implicați: Traian Băsescu s-a întors în genunchi la Cotroceni, PDL a pierdut la scor alegerile parlamentare, Crin Antonescu și-a făcut țăndari imaginea de prezidențiabil, iar tânărul premier Victor Ponta și-a agățat de picioare niște bolovani care îl vor trage în jos la alegerile prezidențiale din anul 2014.
Singurul câștigător al acestei operațiuni de compromitere a întregii clase politice a fost chiar Excelența Sa, domnul Klaus Iohannis, care a și fost scos în scurt timp la rampă (ianuarie 2013) pentru a i se contura imaginea de SALVATOR a țărișoarei noastre.
Acum, scenariul este cam același, fiind vorba de același regizor, doar că principalii actori distribuiți în rolurile negative sunt Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, iar viitorul Salvator, de data aceasta, va fi o SALVATOARE” mai scrie fosta consilieră. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Basescu, apoi Iohannis boul Boul Apis, idolul ortodocsilor romani.
  Prosti am fost, prosti vom fi.
  Cred ca a doua zi dupa alegerile prezidentiale din Romania, la Ambasada Americana se rade pamna la sufocare. Daca asi fi american, asi rade si eu la fel ca ei.

  • Sugi Ula si ciolanele la moaştele ortodocşilor

 2. Greșit! Un salvator va fi si acesta va fi Ciucă. E stabilit deja de aproape 3 ani. Văd ca unii o țin langa cu Kovesi. Revista Nature al carei profil nu are absolut nici o legătură cu tema tezei de doctorat a lui Ponta, a primit de la Monica Macovei o donație de vreo 200.000 euro ca sa scrie acel articol. Am văzut deja cum poți inflama masele si media – pentru ca rolul principal aici a fost, cu subiecte de 2 lei. Antonescu juca pocher cu Johannis si a pierdut sume mari de bani. Probabil ca si-o fi jucat si viitorul. Oricum, a fost moale, a renunțat foarte ușor. I-a ținut locul lui Băsescu pe timpul suspendării si nu a avut curajul si curiozitatea sa intre in biroul lui si sa se uite in dosarele acestuia, care de fapt, nu erau ale lui Băsescu personal, erau un bun public. Atunci era momentul sa vedem cu ce se ocupa cel care era capo di tutti i capi. Johannis a avut ”anvergura” de a sări ”culcat” inainte sa i se spună, vorba lui Ponta. Poporul putea schimba asta, dar nu a vrut.

  • dar nu stiu de ce. A fost primul gand care mi-a trecut.

   • Va fi Maia.

    • Iehhh!

  • EU CRED CE AI SCRIS DAR CA DOBITOKEN JOACA CARTI ASTA E O PROSTIE LA CIT DE PROST E NU CRED CA STIE POKER .

 3. Ceva ceva știe doar că la mâna a 3-a. Și salvatore o ajuns in ian 2014 nu 2013, că atunci era sub nivelul mării

 4. analista Raluca cur spart Boboc

  • nu e „analiza” ci disectie pe cadavru morfolizat.

 5. ‘salvatoare’?! Sa intelegem ca Burduja are sex (gen) fluid?!

 6. Rumânii respectă, pe lângă biserică, haina meletară și mai ales pe ghenerali. Președinte va fi Ciucă Viteazul, apărătorul Patriei în contra Rusiei putiniene.

 7. 1. Să stabilim, în primul rând, pentru cine ar putea juca acea femeie. Dacă ar fi contra Amerlociei, ar putea fi doar Șoșoacă. Sau o ilustră judecătoare, care încă nu s-a înscris în cursă, Pentru Amerlocia ar putea fi Chiovesi sau Muia Sandu-Soros. Penibilii din PNL sau PSD ies din discuție, sunt ridicoli și compromiși. Asta o include și pe Chiovesi, o boarfă sfertodoctă, nimfomană și șantajabilă. 2. Eu nu aș paria că lebăda neagră-candidatul/surpriză ar fi o femeie!…Desigur, Amelocia ar dori să fie o femeie (lesbiană, dacă e posibil, sau un poponar!…Mai greu, într-o țară ca România, unde, chiar dacă încă nu o spun pe față, românii au ajuns dejasă-i urască mai tare pe ameeloci, decât pe ruși!…Spre disperarea securicilor, politicienilor și bugetarilor, care, toți, sunt înhămați la același jug al intereselor occidentale, care e opus intereselor sectorului privat, al țăranilor și pensionarilor de rând din România!! Se va vedea la alegeri, când, cu toate eforturile SRI+STS+SIE+presa obedientă, vor lua MURE!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998