CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Fost consilier prezidențial ucrainean: Kievul nu mai are bani pentru salarii și pensii

16 comentarii / 3095 vizualizări / 16 octombrie 2023

Fără ajutorul aliaților occidentali, Ucraina se va confrunta cu un inevitabil faliment, care va duce la sărăcirea maselor și apoi la război civil, spune Oleg Soskin, fostul consilier al președintelui Leonid Kucima, pe canalul său de Youtube.

„Situația se înrăutățește din ce în ce mai mult. Contraofensiva a dispărut, a dispărut”, a spus el pe canalul său de YouTube. Potrivit expertului, țara se confruntă cu mari probleme în economie. „Economia Ucrainei este distrusă și trebuie să ne pregătim pentru foamete”, a declarat Soskin. „Procesul de sărăcire este în curs”. El a reamintit că, în acest moment, autoritățile țării nu mai au fonduri pentru a plăti pensiile, salariile militarilor și ajutoarele pentru persoanele cu handicap.

„Țara se află în pragul prăpastiei”, a conchis el. „Trebuie să ieșim imediat din conflict, cât timp fereastra este deschisă. Dacă economia Ucrainei se prăbușește acum, va fi un colaps și dacă va fi colaps, atunci se va produce un război civil.” (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Falimentl Ucrainei, cert si inevitab il era de asteptat.PȘentru aceasta raspunzatori sunt toti tradatorii d ela puterea ucrainiana care au crezut ca ei si famigliile lor se vor impogati tradandu-si tara.Tot ce mai au ucrainienii d efacut este sa-si recastige demnittaea terfelita evreieste de etnicul scamator infractional Zelenski. Zelenski , judecat , condamnat.

  • o dai la intors si te adaptezi din mers, ipocritule?
   Nu mai esti tu pupincuristul Ucrainei si al lui Zelensky, acoperitule cu puroi?
   Mai combati, Puruleanule, „nazismul”, punand egal intre germani si nazisti?
   Mai combati, Puruleanule, si „teroristi militari egiptieni”?
   Mai spui tu, Puruleanule, despre români că sunt „ţigani“?
   Mars, jigodie bolnava si hoata.

  • Eram in intuneric de nu ne lamureai tu, caci tu stiai si te si asteptai, stiind totul dinainte, Maria TA Luminatule.

  • ucraina nu mai are bani de 1 an.
   doar acumuleaza datorii.

 2. Zelensky trebuie să-și facă deconturile și s-o șteargă. Când se va trezi la realitate, poporul ucrainean îl va pune la zid.

 3. Oleksii Arestovici, fost consilier prezidențial ucrainean care a demisionat în ianuarie a descris ieri contraofensiva Kievului drept un „dezastru” și l-a acuzat pe Volodimir Zelenski că a făcut greșeli strategice.
  „Ei nu spun adevărul. Nu se va reveni la granițele din 1991 și nu va exista Crimeea în viitorul apropiat”, a mai declarat el.

 4. Vladimir Putin: „Pierderile [ucrainenilor] sunt pur și simplu uriașe, de aproximativ 8 la unu, dacă este să ne raportăm [la cele rusești]”, a subliniat liderul de la Kremlin în timpul interviului pe care l-a acordat pentru mass-media chineză.
  Putin: „Dacă Statele Unite vor să lupte cu Rusia, nu va fi ca operațiunea militară din Ucraina, ci un război complet diferit” (Vladimir Putin comentand raportul unei comisii a Congresului SUA care a recomandat autorităților americane să se pregătească pentru un război simultan cu Rusia și China) stire preluata de la Meduza (presa anti-Rusia).

 5. Preşedintele rus, Vladimir Putin, a vorbit duminică de o îmbunătăţire a poziţiilor Rusiei în Ucraina, calificând contraofensiva Kievului un „eşec total”, în remarci difuzate de televiziunea de stat, relatează DPA.

  În întreaga zonă a „operaţiunii militare speciale”, aşa cum numeşte Putin oficial războiul, forţele ruseşti şi-au îmbunătăţit poziţia şi se află într-o fază de „apărare activă”, a afirmat Putin.

 6. „Partea israeliană a fost informată în special despre punctele esenţiale ale contactelor telefonice care au avut loc astăzi cu liderii Palestinei, Egiptului, Iranului şi Siriei”, a indicat Kremlinul într-un comunicat.
  Putin l-a informat pe interlocutorul său „despre măsurile luate de Rusia pentru a promova normalizarea situaţiei, pentru a preveni o nouă escaladare a violenţelor şi o catastrofă umanitară în Fâşia Gaza”.
  Putin i-a zis lui Netanyahu sa nu ocupe Gaza, ceea ce i-a zis lui Bibi si Biden. Punctele esentiale ale discutiei celor doi raman secrete.

 7. Multe gunoaie rusesti pe aici, mulți vânduți, multe rapandule, multi frecatori de mentă plătiți în copeici să își verse zoaiele.

  • Cred ca te regasesti in toate adjectivele enumerate,numai ca esti platit in dolari.

  • tu esti cel platit in upt ula la liber de la jidgosi

  • Fără LGBTQ

  • tu te spargi in tur?

 8. Care contraofensiva?americanii au aruncat bani la greu ptr. nimic.Marea contraofensiva planificata si dotata de americani(NATO) e un foarte mare FAS!!!! Inca 2-3 contraofensive si Ucraina se va” trezi „la morga cu vata in nas..

 9. Ăi de nu s-au dezmeticit încă privind „evenimentele” din Ukr și Israel sînt aceeași care așteaptă nerăbdători rapelul rapelului. Adică, indivizii sărăcuți la minte, sugestibili, incapabili de gîndire autonomă.
  Bineînțeles, cine are alte idei decît ale lui Vasile& gang este putinist, rusofil, troglodit, antiștiință și alte tîmpenii pe care le scornesc mințile lor înguste.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998