CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fost detinut politic, acuzatie teribila: Duda, turnator la Securitate si agent bisexual al serviciilor

4 comentarii / 8193 vizualizări / 30 septembrie 2021

Fostul deținut politic Ion Varlam, țărănist de frunte, apropiat al Seniorului Corneliu Coposu și personalitate a exilului românesc, aduce acuzații grave principelui consort Radu Duda, despre care afirmă că a fost turnător la Securitate și agent post-decembrist al servicilor secrete, ”specializat” în demnitari britanici homosexuali cu influență în NATO.

Acuzațiile sunt făcute într-un interviu realizat de jurnalistul Răzvan Gheorghe și difuzat azi de publicația online Podul.ro.

Întrebat, astfel, care ar fi liantul ce leagă Securitatea de Casa Regală a României, Ion Varlam, strănepot al Elisei și al lui Ion I.C.Brătianu, intrat în pușcăriile comuniste de la 14 ani, a răspuns:

”Regele Mihai a fost capturat de banda lui Ion Iliescu prin intermediul mariajului lui Radu Duda cu Margareta. Eu mi-am încetat legăturile cu reprezentanții Casei Regale în chiar momentul în care Duda și-a făcut apariția acolo. Vă mărturisesc că i-am pus în gardă și le-am dezvăluit că Duda a fost informator la Securitate încă de la 16 ani, fiind folosit chiar și ca agent sexual – un soi de gigolo cu microfon. Totuși, probabil că tipul o fi luat niște „avantaje”, pentru care i-au făcut propagandă și femeile prin paturile cărora s-a perindat. Printre multele sale relații, a fost iubitul actriței Olga Tudorache, apoi a activat în Anglia, în perioada ’91-’92, pe când era specializat în demnitari britanici homosexuali care aveau acces şi influenţă la NATO. Ion Caramitru a fost cel care i-a făcut cunoştinţă lui Duda cu Margareta. Poveştile că cei doi s-ar fi cunoscut la Paris sunt lipsite de orice noimă, sunt bancuri pentru naivi” afirmă fostul deținut politic.

”Deşi Radu Duda nu îmi este deloc simpatic, consider că are calităţi reale de actor, l-am văzut în câteva piese. Și acum, distribuit în rol de principe, îşi îndeplineşte satisfăcător rolul asumat. Întrucât ne leagă anumite relaţii de rudenie, eu am vorbit cu persoane din familiile regale străine, persoane care mi-au confirmat că Duda a făcut, în general, o impresie bună. În realitate, cei de acolo ştiu prea bine cu cine au de-a face, să nu-i credeți neinformați sau creduli, chiar nu-i cazul, vă încredințez de asta, dar actorul se achită de rolul lui printr-o discreţie de calitate, elegantă” mai spune Varlam. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Cind Vadim va spunea aceleasi dezvaluiri il numeati nebun.
    Monarhiile de azi accepta actorii bulangi securisti in rindul lor doar pentru a mentine iluzia fostei lor dominatii mondiale.

  2. Nu cred ca „mariajul” a fost gratis. Nu cumva a stat la baza restituirilor fără număr date fără drept de Statul roman! Că-ți au „papat” de acolo? Vine el și momentul adevărului, pe care unii credeau ca nu-l vor mai apuca. Sa te ții atunci.

    • Gica Contra – Absolut, va fi fost un schimb acolo, caci nu intra un Duda in familie regala, in ciuda tuturor avertismentelor, doar cel mult pe baza de competente la pat.

  3. Jigodia

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998